Med den kommende “Doctor Strange” træder Marvels MCU ind i en ny fase, hvor gamle alliancer opløses og nye dannes. Således får vi måske snart at se Illuminati blive samlet hos Marvel.

Se også: ”Doctor Strange” ændrer Marvels MCU til MCM

Det er Kevin Feige, der nu afslører, at dele af Illuminati-holdet vil blive samlet i “Avengers: Infinity War”:

”Det, der er sjovt ved Illuminati, er, at man ser bestemte karakterer interagere med nogle andre bestemte karakterer. Jeg er ikke sikker på den nøjagtige storyline, men nogle af de karakterer kommer til at se hinanden på skærmen i den næste ‘Avengers’,” siger Kevin Feige til MovieWeb.

Det bliver dog næppe hele Illuminati, der samles, da Marvel Studios ikke ejer rettighederne til dem alle.

Illuminati har optrådt i tegneserien “New Avengers”, hvor denne mystiske loge består af Doctor Strange, Iron Man, Namor, Mr. Fantastic, Professor Charles Xavier og Black Bolt fra Inhumans.

Derfor er det mest sandsynlige nok, at Illuminati i første omgang bliver en lille klub bestående af Doctor Strange og Iron Man.

“Doctor Strange” får dansk premiere d. 28. oktober.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 SublimeKen 5 år siden

Derfor er det mest sandsynlige nok, at Illuminati i første omgang bliver en lille klub bestående af Doctor Strange og Iron Man.


Glem ikke Black Panther. Selvom hans medlemskab var kort, var han dog stadig medlem. Captain America (Steve Rogers), Hank Pym og Bruce Banner er eller har også været medlemmer.
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

#1 er de sådan lidt en mini Avengers hold ? Aldrig hørt om den gruppe der :)
Gravatar

#3 SublimeKen 5 år siden

#2

Det er mere sådan en hemmelig elite gruppe af superhelte, som mødes til hemmelige møder, hvor de træffer valg for resten af marvel universet på Jorden. Læg mærke til at de som oftest består af lederne af de forskellige hold, eller de mere intellektuelle marvel karakterer.
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

#3 Cool, så er der da kæmpe muligheder for noget lidt mere anderledes og spændende superhelte film så :)

Skriv ny kommentar: