MCU-serien “WandaVision” bliver ganske usædvanligt optaget foran et publikum – inspireret af klassiske sitcoms.

I sidste måned blev det rygtet, at MCU-serien om Scarlet Witch og The Vision med titlen “WandaVision” bliver lige dele sitcom og lige dele superheltefilm – læs om det her.

Nu er der ny næring til det rygte. “WandaVision”-instruktør Matt Shakman har tidligere beskrevet den kommende Disney Plus-serie som ’epic action sitcom', imens Scarlet Witch-skuespilleren Elizabeth Olsen beskriver serien som en blanding af klassiske sitcoms.

Derfor vil dele af “WandaVision” blive optaget foran et ægte publikum, erfarer Murphys Multiverse.

MCU-serien er særligt inspireret af den første serie, der blev optaget foran et publikum – nemlig “I Love Lucy” fra 1951.

Læs også ‘2 MCU-serier er forbundet til “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”‘.

“WandaVision” får premiere i foråret 2021 på Disney+.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Gorman 4 år siden

Den bliver mere og mere weird. Et fint tegn på at Wanda er ved at blive vanvittig og opdigter sin egen familie med børn og Vision som mand - grundet sorgen over tabet af ham.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

Bliver det også med den grufulde dåselatter?
Gravatar

#3 MartinEH 4 år siden

#1 Jeg tror meget rigtigt, at det ligger op til en psykose hos Wanda, hvor virkeligheden er så meget lig en sitcom. Det bliver weird og fedt, hvor bruddet med den skabte virkelighed, nok også bliver desmere voldsom, hvorfor den også er annonceret som to-delt.
Gravatar

#4 Gorman 4 år siden

#3 ja. SPOILER: og i tegneserien skaber hun illusioner og får nogle af avengersmedlemmerne til at gå amok og der er også dødsfald. Kun dr strange har kapaciteten til at se igennem sløret og afsløre hende som bagmanden. ser ud til at de også opbygger filmene og de indledende serier på samme måde, vi får se. Bliver fedt :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 SublimeKen 4 år siden

#2

Når det er optaget foran et publikum, så er det jo netop ikke dåselatter. Dåselatter er hvad der bruges, når der ikke er optaget foran et publikum, men de ønsker at give illusionen at det er, som i Venner. Selvfølgelig kan det hænde at de genbruger latter lydsporet, hvilket naturligvis gør det til dåselatter. Men for en surrealistisk serie, kan det godt fungere. Jeg tænker lidt i samme stil som Rabbits af David Lynch. Det kan hjælpe til at give en meget mærkelig, næsten psykotisk stemning, som denne serie netop virker til at gå efter.
Gravatar

#6 Johnny42 4 år siden

#2 Uanset om der er kunstig latter eller eller reel latter fra et rigtigt publikum, så mener jeg tiden er løbet fra det. Jeg vil gerne selv bestemme hvad jeg synes er sjovt.
Gravatar

#7 SublimeKen 4 år siden

#6

Igen vil jeg sige, se Rabbits af David Lynch. Hvis det er samme stemning de går efter her, kunne det sagtens fungere. Jeg tror bestemt ikke det bliver en normal sitcom, hvis rygtet om at det er en sitcom altså er sandt.

Edit: Derudover, så skal man også huske på det er en superhelteserie, med et filmbudget. Der vil unægtelig være elementer, som man ikke vil kunne lave i en normal sitcom, så allerede det fortæller en af det netop ikke vil være en normal sitcom som prøver at fortælle dig hvad der er sjovt, og der sikkert er en mening med galskaben. Hvad tiden er løbet fra, er i det tilfælde ikke så relevant her.

Skriv ny kommentar: