“WandaVision” bliver tilsyneladende en todelt MCU-serie – lægger op til “Doctor Strange 2”.

MCU-serien “WandaVision” kommer til at udspille sig i seks afsnit. Men ikke seks ens afsnit i stil og tone, skriver MCU Cosmic.

De første tre afsnit bliver angiveligt traditionel amerikansk sitcom, hvor Wanda og Vision er et almindeligt forstadspar, der får familie. Men i slutningen bliver der ikke meget at grine over.

Her bliver der tale om en klassisk MCU-film, hvor Scarlet Witch gør klar til at fortsætte sin historie ind i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, der får premiere kort tid efter.

Senest er det blevet afsløret, at der søges to børn til “WandaVision”, hvilket kan lede frem til en “Young Avengers”-film – læs om det her.

Læs også ‘Prisvindende Marvel-tegneserie kan være inspirationen til “WandaVision”‘.

“WandaVision” får premiere i foråret 2021 på Disney Plus.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 JimmyLarsenDamsgaard 4 år siden

Lyder som meget lang tid at trække hendes fantasi ud. Håber dog på det bedste.
Gravatar

#2 MartinEH 4 år siden

Jeg tænker, at det bliver en art Pleasantville i starten, hvor der over 3 afsnit kommer flere og flere sprækker i facaden... Kan godt blive fornuftigt og hvis det leder hen imod en slags House of M, så bliver Doctor Strange 2 kun det mere interessant :-) De skal jo også finde ud af at introducere mutanter på en eller anden måde, hvor hendes ændringer i virkeligheden kan være en vej.

Skriv ny kommentar: