Marvel Studios udskyder nu Disney Plus-serien “Hawkeye” – var planlagt til Phase 4.

Til juli skulle MCU-serien “Hawkeye” gå i produktion med planlagt premiere til efteråret 2021 som den sidste del af Phase 4 efter andre serier som “The Falcon and the Winter Soldier”, “Wandavision” og “Loki” – også til Disney+.

Nu er “Hawkeye” blever udskudt på ubestemt tid, erfarer Murphys Multiverse.

Udskydelsen kommer efter rod i privatlivet hos Hawkeye-skuespilleren Jeremy Renner, som er havnet i en grim sag om forældermyndigheder.

Disney har dog valgt i første omgang at bakke Jeremy Renner op i sagen, men udskydelsen vil hjælpe til, at den negative omtale kan komme på afstand før premieren på “Hawkeye”.

MCU Cosmic skriver, at Disney ikke vil havne i en lignende situation, som det var tilfældet med James Gunn, der blev fyret som instruktør på “Guardians of the Galaxy 3” efter en anden møgsag.

Herefter blev Disney mødt af at voldsomt pres fra fans med krav om at genansætte James Gunn, hvilket også blev resultatet.

I stedet fremrykker Marvel nu MCU-serier som “Ms. Marvel”, “Moon Knight” og “She-Hulk”, som alle nu overhaler “Hawkeye”, der må vente.

Det vil samtidig give Marvel mulighed for at lukke en aftale med Hailee Steinfeld, der er favorit i hovedrollen som Kate Bishop, men som aktuelt er travlt optaget af en aftale med Apple.

Der er dog ikke planer om helt at droppe “Hawkeye”, men lige nu er der altså heller ikke planer om at påbegynde produktion.

Læs også ‘Marvel-stjerne beskyldes for våbentrussel – han er stadig central i “Hawkeye”‘.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: