I oktober blev det afsløret, at Matt Damon – og Jason Bourne – ikke ville blive en del af den kommende “The Bourne Legacy”, der instrueres af Tony Gilroy.

Se også: Ingen Jason Bourne i “The Bourne Legacy”.

I stedet vil filmen følge en anden Treadstone-agent, men i samme verden og tidslinje som de tidligere “Bourne”-film. Og det er bestemt ikke noget, som Damon synes om.

”Det, de vil have, er en franchise, som kan fortsætte i det uendelige. Vi forklarede dem, at vores figur ikke er ligesom James Bond… Der er en karakterudvikling, som figuren har gennemgået i de tre film,” udtaler Damon.

Det er skuespillerens indtryk, at filmselskabet har planer om at fortsætte filmserien helt uden Damon og instruktøren Paul Greengrass.

Damon understreger samtidig, at han ville elske at vende tilbage til rollen som Jason Bourne i en ny film, men kun hvis Greengrass står bag kameraet.

Se også: Matt Damon om “Bourne 4”: Der var ingen, der gad ringe til mig.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 BN 12 år siden

"Det, de vil have, er en franchise, som kan fortsætte i det uendelige. Vi forklarede dem, at vores figur ikke er ligesom James Bond... Der er en karakterudvikling, som figuren har gennemgået i de tre film," udtaler Damon.


Lige mine ord!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#2 MOVIE1000 12 år siden

Bourne er en ok franchise for mig, jeg er iunderholdt, men det de er ved at lave nu er sgu åndsvagt, man kommer for at vil se Bourne hvilket sjovt nok også er titleerne på filmene.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 gladiator 12 år siden

Forfærdelig ting selskabet forsøger...

Jeg gætter på en "direkte til DVD" i DK :D

Og hvis de skal lave en 4'er, så vent, så figuren evt. også kan få nogen år på bagen, historien kan udvikle sig endnu mere.. Og så skal det saftsusme være godt udover det, for 3'eren er en af de bedste agentfilm der er lavet...
Gravatar

#4 Movie Lover 12 år siden

At det tager sådan en drejning, er egentlig bare forkert. Hvis man ikke har en aftale i hus med Matt, så kan jeg på ingen måde forstille mig en anden der kunne være egnet til rollen.
For ikke at nævne at man så lige skal have lov at vende sig til den nye rolletager, hvilket jeg ikke ville kunne.

Man kan kun håbe på at Tony opgiver projektet, og at Paul på magisk vis tager overtaget, og invitere Damon på kaffe og kager og får en aftale i huset.
Gravatar

#5 Fynboen 12 år siden

Hehe, som fan af det litterære oplæg kan jeg godt synes det er en smule sjovt, på den karma-agtige måde, at Matt Damon synes en helt ny drejning af en god historie er træls... ,o)
Diplomacy is the art of saying "Nice doggie" until you can find a rock.
Gravatar

#6 Silver666 12 år siden

Matt's problem er også han gider ikke stunts mere
.Mener det var sidste år han sagde han var blevet for gammel til den slags
,hvilket fik mig til at skraldgrine :-)
.Kig på Stallone i en alder af 64 år der stadig bliver kastet rundt af bla Steve Austin.
De sidste to gange jeg har set Damon i diverse talkshows bla Letterman har han båret briller og noget morfar agtig tøj
han ligner virkelig en der er blevet en family man mere end en film stjerne.
Så hvis han skulle pull of Bourne igen skal han seriøs i gym og ændre stil.
Gravatar

#7 The Dark Knight 12 år siden

"Damon understreger samtidig, at han ville elske at vende tilbage til rollen som Jason Bourne i en ny film, men kun hvis Greengrass står bag kameraet."

Der er jeg helt enig.

Skriv ny kommentar: