DC Films er ved at begynde et nyt DC-univers, som er anderledes end DCEU, hvor film som “Batman v Superman” og “Suicide Squad” hører til. Måske bliver “The Batman” en del af det nye univers, hvilket kan betyde en ny skuespiller i rollen som Batman.

Se også: Casey Affleck: Ben Affleck vender næppe tilbage til “The Batman”

Det er “The Batman”-instruktør Matt Reeves, der nu afslører, at DC Films ønsker, at “The Batman” ikke skal være en del af DCEU, hvor Ben Affleck spiller rollen som Batman:

”Da de henvendte sig, sagde de, at det er en solofilm. Den er ikke en del af Extended Universe,” siger Reeves til podcasten The Business.

Er det stadig tilfældet, så er det sandsynligt, at “The Batman” er en del af det nye DC-univers, hvor den netop annoncerede “The Joker” også udspiller sig med en anden Joker-skuespiller end Jared Leto, der spiller rollen i DCEU.

Det åbner igen op for spekulationerne om, hvorvidt Ben Affleck er en del af “The Batman”, som han ellers garanterede, at han var på sommerens Comic-Con.

Senest har lillebror Casey Affleck dog fortalt, at han tror, det er usandsynligt, at Ben Affleck laver “The Batman”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Kaversmed 6 år siden

Det lyder godt nok som en ordentlig omgang rod efterhånden med alle de universer. Det er så fucking ligegyldigt! Det suger simpelthen al magi ud af karakterene og deres historier, når der konstant skal snakkes om, hvorvidt noget er en del af et univers, eller ikke er en del af et univers.

Det er utroligt at det nu er kommet dertil, hvor jeg næsten ruller med øjnene ved tanke om en ny Batman film. Matt Reeves er dog helt fantastisk imo, så det er umiddelbart det eneste, der giver mig en forhåbning om en bedre film.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Mejse 6 år siden

som sagt før er det godt nok ved at være svært at se planen :(
Gravatar

#3 Geekalod 6 år siden

123

Skriv ny kommentar: