Black Widow MCU Marvel streaming premiere / Filmz.dk

MCU-rygte: Marvel overvejer streaming-premiere til “Black Widow”


Disney-toppen er angiveligt begyndt at diskutere en mulig VOD-premiere til “Black Widow”.

Den skulle have haft premiere om én måned, men er som bekendt i stedet blevet udskudt på grund af de coronalukkede biografer. Hvornår åbner de? Det ved ingen.

Derfor stiger presset på Disney-ledelsen, da en Marvel-film ikke bare er en enkeltstående Marvel-film – den hænger sammen med resten af MCU.

Meget tyder på, at “Black Widow” lægger direkte op til MCU-serien “The Falcon and the Winter Soldier”, der efter planen skal have premiere til august på Disney Plus. Derfor skal “Black Widow” helst have premiere før august.

Og det bliver mere og mere urealistisk, at det kan ske i biografen, hvilket har fået Disney-toppen til at begynde at overveje en streaming-mulighed for “Black Widow”, erfarer MCU Cosmic.

Disney er allerede begyndt at teste streaming-muligheden med Pixar-filmen “Fremad”, der nu kan lejes digitalt i USA efterfulgt af en tidlig SVOD-premiere på Disney+.

Hvorfor ikke også bare udskyde “The Falcon and the Winter Soldier” til senere på året og dermed give “Black Widow” tid til en klassisk biografpremiere? Det er bestemt en mulighed.

Problemet vil da være, at Disney+ vil mangle nyt indhold, hvilket kan få brugerne til at flygte. Flere abonnenter holder sandsynligvis fast i Disney Plus med udsigt til en kommende Marvel Originals-serie i slutningen af sommerferien.

Derfor rygtes det nu, at Marvel-toppen diskuterer muligheden for en VOD-premiere til “Black Widow”. ‘

En anden mulighed kan blive en juli-premiere til MCU-filmen i stedet for Disney-filmen “Jungle Cruise” med Dwayne Johnson. Men det kræver, at biograferne til den tid er åbne i det meste af verden.

Læs også ‘MCU ramt af corona: Disse 7 Marvel-titler kan blive udskudt‘.

En tredje mulighed er, at MCU-chef Kevin Feige må ændre i dele af sin Phase 4-plan og fjerne de mest tydelige sammenhænge mellem “Black Widow” og “The Falcon and the Winter Soldier”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: