Liam Neeson har de senere år gjort sig primært i mørke thrillers og intense hævnfilm som ”Taken”, ”Taken 2″ og ”Non-Stop”. På torsdag gør han sig klar til endnu engang at uddele håndmadder i den kriminelle underverden.

Se også: Liam Neeson jager mordere i “A Walk Among the Tombstones”-trailer

Og for Dan Stevens, der spiller over for den legendariske skuespiller i “Begravet i fortiden”, er Liam Neeson blevet et brand i sig selv. Det fortæller han i et nyt interview.

”Liam Neeson er blevet en genre i sig selv. Han rammer den mørke tone så sindsygt godt, og det er en fornøjelse at se ham arbejde,” siger Dan Stevens.

Men ikke desto mindre en til tider hektisk fornøjelse, fortæller Stevens om samarbejdet med Liam Neeson: ”Man forventer næsten, at Liam Neeson vil være ligesom de mørke og intense karakterer, han spiller på film. Og der var da også dage, hvor det var meget intenst på optagelserne, men heldigvis var Neeson god til at tage foden af gaspedalen og sørge for, at alle følte sig godt tilpas på settet.”

I “Begravet i fortiden” spiller Dan Stevens en ung narkosælger ved navn Kenny Kristo, der opsøger privatdetektiven Matt Scudder, spillet af Liam Neeson, for at få hjælp til at finde dem, der har kidnappet hans kone.

“Begravet i fortiden” har dansk premiere d. 18. september.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Nicki52 8 år siden

#9
Mener du ikke Expendables 4?

Jeg faldt lige over den her: "The 17 Worst Ways to Be Killed by Liam Neeson"
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: