Liam Neeson har de senere år gjort sig primært i mørke thrillers og intense hævnfilm som ”Taken”, ”Taken 2″ og ”Non-Stop”. På torsdag gør han sig klar til endnu engang at uddele håndmadder i den kriminelle underverden.

Se også: Liam Neeson jager mordere i “A Walk Among the Tombstones”-trailer

Og for Dan Stevens, der spiller over for den legendariske skuespiller i “Begravet i fortiden”, er Liam Neeson blevet et brand i sig selv. Det fortæller han i et nyt interview.

”Liam Neeson er blevet en genre i sig selv. Han rammer den mørke tone så sindsygt godt, og det er en fornøjelse at se ham arbejde,” siger Dan Stevens.

Men ikke desto mindre en til tider hektisk fornøjelse, fortæller Stevens om samarbejdet med Liam Neeson: ”Man forventer næsten, at Liam Neeson vil være ligesom de mørke og intense karakterer, han spiller på film. Og der var da også dage, hvor det var meget intenst på optagelserne, men heldigvis var Neeson god til at tage foden af gaspedalen og sørge for, at alle følte sig godt tilpas på settet.”

I “Begravet i fortiden” spiller Dan Stevens en ung narkosælger ved navn Kenny Kristo, der opsøger privatdetektiven Matt Scudder, spillet af Liam Neeson, for at få hjælp til at finde dem, der har kidnappet hans kone.

“Begravet i fortiden” har dansk premiere d. 18. september.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Salene 8 år siden

Ham der Dan Stevens/Anders And, er da bare en bæ skubber^^ Begravet i fortiden lyder da bare som et mega fedt film projekt!!!! NOT. OG Legendarisk hvor fanden får i det fra??? Han har været nomineret til en Oscar 1 1993 i Schindler's Liste^^ Han er og blir en B skuespiller. Han høre i samme kategori Sean Bean.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#1 Hej Michael, helt fint at ytre sig markant, men hold en almindelig tone, så andre har lyst til at deltage i debatten. Takker.
Gravatar

#3 MonsTruz 8 år siden

#1

Er det Liam Neeson du mener er en B skuespiller?
Altså den 6. bedst betalte mandlige skuespiller i 2013?

Jeg skal lige love for der er kommet penge i B film så.

Liam Neeson er en skide dygtig skuespiller, og jeg ser meget frem A Walk Among The Tombstones (i øvrigt en fed titel, som lyder noget bedre end den danske oversættelse).
Gravatar

#4 Hive 8 år siden

Det lader til at filmz har fået sig en ny troll king.
Gravatar

#5 Mads47 8 år siden

1# Ja jeg kan også huske da Liam Neeson var med i B film som Batman Begins, Batman The Dark Knight Rises, Taken, Star Wars og the A-team.
Gravatar

#6 Gasivodo 8 år siden

Pjat med dig #5;P

Næh barnlille.. Darkman! Se det var kram!

Tsk, tsk.. Så han har ikke været dyster før??
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#7 Turrian 8 år siden

Helt enig med #3 om titlen.

En hurtig søgning på IMDB under Liam Neesons navn afslører originaltitlen.
Det er fint nok at I vil bruge danske titler, men ville det ikke være en god service over for brugeren af filmz.dk at der var et link til filmens IMDB-side. Det skader jo ikke.

Er i øvrigt meget glad for de her Liam Neeson film.
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

Turrian (7) skrev:
Det er fint nok at I vil bruge danske titler, men ville det ikke være en god service over for brugeren af filmz.dk at der var et link til filmens IMDB-side. Det skader jo ikke.


Det er der skam. Tryk på filmens link, hvor der er direkte IMDb-link som god service :)
Gravatar

#9 danish99 8 år siden

Fantastisk person og skuespiller. Han dukker op i expendables 3 og ordner dem alle sammen.
King
Gravatar

#10 moulder666 8 år siden

Hvis Liam Neeson er en genre i sig selv - så er det en af mine yndlingsgenrer!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: