Megan Fox, som har haft stor succes med sin rolle i “Transformers”, lader til – hvis rygterne fra Europa Press taler sandt – at være den næste til at skulle spille den ikoniske actionheltinde Lara Croft i “Tomb Raider 3”.

Selvom Fox ikke officielt har udtalt sig om yderligere planer for den succesfulde “Tomb Raider”-franchise, som indtil videre har talt to film, begge med Angelina Jolie i hovedrollen, så virker det sandsynligt, at de gerne vil fortsætte med at producere “Tomb Raider”-film – med eller uden Jolie som Lara Croft.

De to film i franchisen, “Lara Croft: Tomb Raider” og “Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” har tilsammen omsat for over 400 millioner dollars, selvom den første film klarede sig betydeligt bedre end den anden, som indspillede omtrent 100 millioner dollars mindre.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 Lethal Injection 14 år siden

Nice! :D
Men personligt ville jeg hellere have haft Jolie!
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 CensoreD 14 år siden

Jolie skal tage den, hvis der kommer en film mere =/
Gravatar

#3 DanielH 14 år siden

underlig tankegang de har må man sige.
Gravatar

#4 cansi 14 år siden

kald mig skør, men der er et eller andet i mig der bliver ved med at sige at Megan damen nok skal blive en ret god skuespillerinde der vil få en masse anerkendelse for hendes arbejde i fremtiden. Så derfor synes og håber, jeg at hun ikke skal tage jobbet.
Gravatar

#5 elwood 14 år siden

endten er det et reboot, eller også faldt Ms. Croft i ungdommens kilde, fordi ellers bliver der da en forskel som er til og få øje på 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 kasperfmn 14 år siden

#5 Eller også er det ligesom i "Underworld", en prequel.
Gravatar

#7 filmz-Sugardad 14 år siden

Hun er en flot pige, rigtig flot endda, men hun er ikke lige hvad JEG forbinder med en tøs skal der dele tæsk ud. Jeg synes heller ikke hun har formerne til det, for jeg tror de fleste er enige om at lara croft skal have et godt forparti, ben og en god hofte

konklusion: hun er lidt for glamour og tynd
Gravatar

#8 Frederik 14 år siden

Det er da et godt valg. Stopper Jolie alligevel ikke med film?
Gravatar

#9 filmz-Bruce 14 år siden

Joaquin Phoenix som frk. Croft!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 filmz-bigemaster666 14 år siden

jolie er lara croft hun ligner da hende. det godt være megan fox er hot og lækker men er lidt for pjevset i mine øjne. jolie er ikke pjevset
I am better known as Erlinggur666

Skriv ny kommentar: