Aaron Spellings populære 90’er-serie “Melrose Place” vil muligvis følge i “Beverly Hills 90210″‘s fodspor og få lavet en spinoff-serie.

Flere af personerne bag “Melrose Place”, serien, der kickstartede karrieren for Marcia Cross (“Desperate Housewives”) og Kristin Davis (“Sex and the City”), skulle efter sigende være i gang med at forberede en opdateret version af tv-serien.

Idéen med at lave en efterfølger til den populære serie, der kørte mellem 1992-1999, ligger til grund i “90210”‘s indtil videre store succes.

Tidligere “Melrose Place”-stjerne Lisa Rinna kan desuden lægge ekstra brænde på bålet i en udtalelse. ”Jeg har hørt rygter om, at de bringer showet tilbage, ligesom de gjorde det med ‘90210’,” siger hun.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-TheNthDoctor 13 år siden

en spinoff af en spinoff ... hehe
Gravatar

#2 Bardoboy 13 år siden

I love love LOVE melrose! yndlingspersonen var da også helt klart Kimperly (Marcia Cross), mnen hun døde jo til sidst af kraft?

Nogen der har set 90210? Det er faktisk super godt!!
Gravatar

#3 moulder666 13 år siden

Hmm - gad vide, hvad de vil kalde serien så?

"Desperate actors"?
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#4 kasperfmn 13 år siden

#3 Mange af dem som medvirkede i Melrose har haft stor succes sidenhen, i modsætning til Beverly-teamet, så det tror jeg næppe :)

Skriv ny kommentar: