Det er hårdt at være Wonder Woman. Senest fik hun i skikkelse af Gal Gadot kritik for glatbarberede armhuler – nu får hun kritik for at være for tynd og reklamere for slanke-produkter.

Se også: Feministisk kritik: DC Films har fjernet hår i armhulen på Wonder Woman

Det er The Wrap, der skriver, at den kommende DCEU-film “Wonder Woman” har indgået partnerskab med slankebar-producenten thinkThin, der tilbyder publikum til “Wonder Woman” en produkt-rabat. Og det får nu feministisk kritik:

”Den her cross-promotion er fyldt med det her budskab om urealistiske standarder, som kvinder har påtvunget sig selv igennem hele deres liv. Det er meningen, at vi skal være så stærke som Wonder Woman, men samtidig forventes vi at ‘think thin’,” skriver Vivian Kane fra The Mary Sue.

Batman v. Superman: Dawn of Justice” havde en lignende kampagne, men for det mindre slanke-fokuserede produkt Doritos.

“Wonder Woman” får dansk premiere d. 1. juni.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Lard Hanson 1 år siden

Ja, det vil jeg så give dem ret i. Det er da en ulækker idé.
Gravatar

#2 MartinEH 1 år siden

Jeg vil gerne indvende, at vi faktisk er et par stykker, der anser Doritos for at være en naturlig del af en hvilken som helst diæt !!! ;-)

On topic, så er det sgu ikke ordentligt gennemtænkt...
Gravatar

#3 CaGoDa 1 år siden

hvorfor klager de ikke over den tid Wonder Woman får i filmen om filmz også har lagt ind at filmen jo er kortere end Man of steel og Batman VS. Superman:Dawn of justice
Gravatar

#4 Nagash 1 år siden

Jeg er nu enig i, at det er et lidt skidt budskab at komme med. Men det har nu ikke noget med feminisme at gøre. Men sådan er det jo med dem. Hele verden handler kun om dem.

Når det så er sagt, så er Gal Gadot da ikke for tynd. Hun er slank, ja, og dertil veltrænet. Men hun er da på ingen måder sygeligt tynd. Jeg ser ikke noget problem i at have hende som forbillede, da hun rent faktisk ser ud til at have en sund krop.
Det er straks værre når man ser på de unge modelkvinder som et ideal. For de er bestemt ofte ALT for tynde.
Gravatar

#5 nwinther 1 år siden

Hvad er problemet?

Damen ser godt ud (altså ligger tæt op af det moderne skønhedsideal). Og hvad så om hun reklamere for noget slanke-noget? Hvis folk absolut vil finde deres livsideal i en superheltinde, så er hun jo tynd og smuk, om hun reklamerer for produkt X eller ej.

Hold kæft jeg er træt af (især feministers/SJW'eres) moraliseren. Hvis ikke en film alene omhandler nogle kvabsede, behårede, lesbiske madammer, som sidder i procesgrupper og taler lort om heteroseksuelle mænd, er det et galt.

Lad nu for helvede filmselskaber lave de film de vil, og mennesker leve det liv de vil, og finde deres idealer, i hvem helvede de vil, og så kan de, som ikke vil se film, hvor damerne er tynde og har hårløse armhuler, lave deres egne film, hvor damerne er fede, og har masser af hår, hvor det nu passer dem.

GRRRR!!!

BTW - jeg skal ikke se WW, og kunne ikke være mere ligeglad med hele det koncept. Nu har jeg spildt 5 minutter af mit liv med at rante. Pis også.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#6 Alex- 1 år siden

Hvad så med de mandelige skønhedsidealer? Jeg har sgu ikke skyggen af en 6-pack som flere mandelige kendte fra Hollywood har. Forskellen på mig og Vivian Kane må så åbenbart være at jeg ikke føler mig truffet fordi jeg er et psykisk velfungerende menneske. Typer som reagerer over disse sager burde sgu tage sig sammen.

Skriv ny kommentar: