For nyligt fik en medarbejder fra Ain’t It Cool News et eksklusivt besøg hos Michael Bay, der kunne fremvise hvor langt han er nået med filmatiseringen af “Transformers”, der produceres af Steven Spielberg.

Bay fortæller, at han har tænkt sig at lade de oprindelige folk, der lagde stemmer til robotterne i serien, få en chance for at kapre stemmerollerne i filmen også, dog uden at garantere at de bliver hyret.

Bay fremviste desuden et udkast til teaserplakaten for filmen, der viser et stort robot-øje, der overvåger planeten Jorden, mens taglinen lyder ”Their War. Our World.”

Bay kan desuden fortælle, at han har haft konsulenter fra militæret inde over filmen, for at diskutere hvordan militæret reagerer i situationerne i filmen, og forsikrer, at hvis Jorden nogensinde blev invaderet af kæmpe robotter, vil vi i filmen se hvordan militæret vil reagere.

Den største forskel mellem de robotter fra tegnefilmene og legetøjet, er at dem i filmene vil være knap så kantede, grundet analyser af hvordan en robot realistisk ville transformere fra en bil.

Bay kunne også fremvise designet af Optimus Prime. Primes farveskema er blevet ændret lidt i filmen, han er stadig blå, men det røde mangler i de design tegninger Bay fremviste. Han er mest stål-grå og blå.

Bay forklarer endvidere at filmens intro viser en mand i antarktika, der hakker i en isvæg, der revner, hvorefter manden falder ned, og lander i en kæmpe robothånd, der er blevet frigjort fra isen. Introen vil også vise handling der foregår på Cybertron, hvor robotterne stammer fra.

Bay kunne yderligere fremvise en række animatics fra filmen, bl.a. en scene i Los Angeles midtby, hvor Optimus Prime og Megatron har et opgør. Der var gadekampe mellem fuldt transformerede Autobotter og Decepticons, hvor robotterne hiver lygtepæle op af jorden og slår hinanden med den ende hvor cementen stadig sidder fast. Der bliver meget med slåskampe robotterne imellem, f.eks. var der en scene hvor man følger et fly der suser ned mod en gade i L.A., transformerer sig til robot og straks efter smækker hårdt ind i en robot på jorden.

En anden animatic sekvens viste en biljagt på motorvejen, som Bay udpeger er en type scene han har filmet mange gange i sin karriere, men denne ville han have skulle være helt anderledes. I klippet kører Optimus og en Decepticon hurtigt på en stærkt trafikeret motorvej, hvor Decepticonens lastbil smadrer alle biler på sin vej. Optimus indhenter ham, og transformer da han kommer tæt på, men holder hjulene på vejen, mens han undgår så mange biler som muligt.

Der arbejdes stadig på at få fysikken perfekt til transformerne. Bay ønskede ikke de skulle bevæge sig typisk robotagtigt, men skulle vise hvordan de tynges af vægten af al den metal de slæber rundt på. En af de forsøg der er testet, er hvor to stuntmænd i motion capture dragter har haft en slåskamp, Bay så har overført til robotterne i computeren, hvilket han var tilfreds med.

Hos Ain’t It Cool News kan hele artiklen læses.


Vis kommentarer (40)
Gravatar

#11 McPeter 14 år siden

Maa indroemme at jeg ogsaa glaeder mig meget til denne film. Saa og legede meget med Transformers som knaegt. Dog forstaar jeg slet ikke hvorfor man skulle fjerne Optimus Prime's roede farve?! Autobot logoet er jo netop roedt og blaat, ligesom deres leder - Optimus Prime.
http://www.newsarama.com/IDW/transformers/idwtrans...

Kan huske en af mine venner havde en mega-robot der kunne laves om til en hel by. Den var ca. 1m hoej saa vidt jeg husker.
Mine fedeste robotter var nok Optimus Prime og et F-16 (?) fly.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#12 filmz-Drak 14 år siden

Hvis det var en deceptacon trorjeg det var Starcream.. Han var sqw også en af mine yndligsrobotter... elskede den måde han altid prøvede at dolke megatron i ryggen på
Gravatar

#13 Confused101 14 år siden

#11 Det er enten Ultra Magnus, Metroplex eller Scorponox (er ikke for sikker på om de er stavet rigtigt)...men jeg gætter på Magnus da han var den største. Jo jeg er en Transformers nørd :-)

Men lyder da fedt nok umiddelbart. Men omvendt skal der ikke ret meget til den bliver noget hø. Hvis den bliver sødsuppe, fokuserer primært på personerne, vil dække hele tegnefilmsserien, og andre lignende problemer, så nej tak. Men håber på det bliver et acionbrag uden lige.
Gravatar

#14 filmz-Kadann 14 år siden

#13 -

Ultra Magnus er en lastbil, ligesom Optimus Prime. :) Det er Metroplex der er byen, eller Autobot City, som den hedder.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#15 hey now 14 år siden

Lyder virkelig fedt! Det må næsten være en selvfølge at Starscream er med, ham og Mirage er sgu ret cool.
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#16 Hal60 14 år siden

Mht. StarScream - som er min personlige favorit - er jeg stadig en anelse bange for, hvem der skal lægge stemme til ham. Chris Latta's stemme var guld, og svær at erstatte...
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#17 McPeter 14 år siden

I har helt ret - det var Metroplex han hed. Min hukommelse er bare for daarlig til den slags... har endda problemer med at huske "menneske-navne"... :-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#19 Confused101 14 år siden

#14 Jeg var vist for hurtig. Jeg mente Fortress Maximus
Gravatar

#20 wiseguy 14 år siden

he he for sjovt at læse hvordan, der bliver remset navne op (host-nerds-host) ;o)
Jeg er sku nok for gammel. Kan godt huske Transformers, men ikke et eneste navn på dem. Har ikke haft den store interesse for den kommende film, men ovenstående lyder da egentlig lidt spændende - glæder mig til at se, hvordan det hel kommer til at se ud
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!

Skriv ny kommentar: