Michael Bay om “Transformers”


For nyligt fik en medarbejder fra Ain’t It Cool News et eksklusivt besøg hos Michael Bay, der kunne fremvise hvor langt han er nået med filmatiseringen af “Transformers”, der produceres af Steven Spielberg.

Bay fortæller, at han har tænkt sig at lade de oprindelige folk, der lagde stemmer til robotterne i serien, få en chance for at kapre stemmerollerne i filmen også, dog uden at garantere at de bliver hyret.

Bay fremviste desuden et udkast til teaserplakaten for filmen, der viser et stort robot-øje, der overvåger planeten Jorden, mens taglinen lyder ”Their War. Our World.”

Bay kan desuden fortælle, at han har haft konsulenter fra militæret inde over filmen, for at diskutere hvordan militæret reagerer i situationerne i filmen, og forsikrer, at hvis Jorden nogensinde blev invaderet af kæmpe robotter, vil vi i filmen se hvordan militæret vil reagere.

Den største forskel mellem de robotter fra tegnefilmene og legetøjet, er at dem i filmene vil være knap så kantede, grundet analyser af hvordan en robot realistisk ville transformere fra en bil.

Bay kunne også fremvise designet af Optimus Prime. Primes farveskema er blevet ændret lidt i filmen, han er stadig blå, men det røde mangler i de design tegninger Bay fremviste. Han er mest stål-grå og blå.

Bay forklarer endvidere at filmens intro viser en mand i antarktika, der hakker i en isvæg, der revner, hvorefter manden falder ned, og lander i en kæmpe robothånd, der er blevet frigjort fra isen. Introen vil også vise handling der foregår på Cybertron, hvor robotterne stammer fra.

Bay kunne yderligere fremvise en række animatics fra filmen, bl.a. en scene i Los Angeles midtby, hvor Optimus Prime og Megatron har et opgør. Der var gadekampe mellem fuldt transformerede Autobotter og Decepticons, hvor robotterne hiver lygtepæle op af jorden og slår hinanden med den ende hvor cementen stadig sidder fast. Der bliver meget med slåskampe robotterne imellem, f.eks. var der en scene hvor man følger et fly der suser ned mod en gade i L.A., transformerer sig til robot og straks efter smækker hårdt ind i en robot på jorden.

En anden animatic sekvens viste en biljagt på motorvejen, som Bay udpeger er en type scene han har filmet mange gange i sin karriere, men denne ville han have skulle være helt anderledes. I klippet kører Optimus og en Decepticon hurtigt på en stærkt trafikeret motorvej, hvor Decepticonens lastbil smadrer alle biler på sin vej. Optimus indhenter ham, og transformer da han kommer tæt på, men holder hjulene på vejen, mens han undgår så mange biler som muligt.

Der arbejdes stadig på at få fysikken perfekt til transformerne. Bay ønskede ikke de skulle bevæge sig typisk robotagtigt, men skulle vise hvordan de tynges af vægten af al den metal de slæber rundt på. En af de forsøg der er testet, er hvor to stuntmænd i motion capture dragter har haft en slåskamp, Bay så har overført til robotterne i computeren, hvilket han var tilfreds med.

Hos Ain’t It Cool News kan hele artiklen læses.Vis kommentarer (40)
Gravatar

#21 x marks the spot 15 år siden

Kan lige forestille mig producenternes $$-øjne ved Michael Bay's pitch:

"I'm thinking....MERCHANDISE!!!!"
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#22 filmz-Kadann 15 år siden

#20 -

Så meget for gammel er du vist heller ikke. ;) Jeg så dem på tv i sin tid, da Sky Channel og Super Channel dukkede op på det der smarte kabeltv herhjemme og du er da kun et par år ældre end mig. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#23 wiseguy 15 år siden

#22 jeg så dem også på Sky i sin tid, men jeg kan ikke huske en fløjt af detaljer - det er jo blæret som I fører jer frem ;)
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#24 jessup 15 år siden

That man needs a blockbuster as much as Scarlet Johanson and Monica Belucci needs a treesome with me - which means he badly needs one:)
This is just until June
Gravatar

#25 McPeter 15 år siden

De originale Transformers-afsnit maa da ogsaa kunne faas paa DVD? Link til R2 version?
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#26 filmz-Bruce 15 år siden

#24 In which they might be blissfully unaware :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#28 Patriarch 15 år siden

Megatron kunne blive til en Luger :D

Hvad laver de ham til i filmen? Artilleri?
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#29 Hal60 15 år siden

#28 - han kan i filmen lave sig om til det farligste våben i verdenen, nemlig Chuck Norris... eller?
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#30 McPeter 15 år siden

#27 - nice. Takker. Kan dog ikke helt finde ud af hvad det er for nogen jeg saa da jeg var knaegt?! Mon ikke bare det er season 1? Maaske ogsaa 2?

Den er ellers meget cool den box til 75 pund!

Fandt ogsaa lige denne hos onkel axel, men den er desvaerre udgaaet:
http://axelmusic.dk/productDetails/5708812459737
Mit film site: http://www.filmtips.dk/

Skriv ny kommentar: