Michael Bay om “Transformers”


For nyligt fik en medarbejder fra Ain’t It Cool News et eksklusivt besøg hos Michael Bay, der kunne fremvise hvor langt han er nået med filmatiseringen af “Transformers”, der produceres af Steven Spielberg.

Bay fortæller, at han har tænkt sig at lade de oprindelige folk, der lagde stemmer til robotterne i serien, få en chance for at kapre stemmerollerne i filmen også, dog uden at garantere at de bliver hyret.

Bay fremviste desuden et udkast til teaserplakaten for filmen, der viser et stort robot-øje, der overvåger planeten Jorden, mens taglinen lyder ”Their War. Our World.”

Bay kan desuden fortælle, at han har haft konsulenter fra militæret inde over filmen, for at diskutere hvordan militæret reagerer i situationerne i filmen, og forsikrer, at hvis Jorden nogensinde blev invaderet af kæmpe robotter, vil vi i filmen se hvordan militæret vil reagere.

Den største forskel mellem de robotter fra tegnefilmene og legetøjet, er at dem i filmene vil være knap så kantede, grundet analyser af hvordan en robot realistisk ville transformere fra en bil.

Bay kunne også fremvise designet af Optimus Prime. Primes farveskema er blevet ændret lidt i filmen, han er stadig blå, men det røde mangler i de design tegninger Bay fremviste. Han er mest stål-grå og blå.

Bay forklarer endvidere at filmens intro viser en mand i antarktika, der hakker i en isvæg, der revner, hvorefter manden falder ned, og lander i en kæmpe robothånd, der er blevet frigjort fra isen. Introen vil også vise handling der foregår på Cybertron, hvor robotterne stammer fra.

Bay kunne yderligere fremvise en række animatics fra filmen, bl.a. en scene i Los Angeles midtby, hvor Optimus Prime og Megatron har et opgør. Der var gadekampe mellem fuldt transformerede Autobotter og Decepticons, hvor robotterne hiver lygtepæle op af jorden og slår hinanden med den ende hvor cementen stadig sidder fast. Der bliver meget med slåskampe robotterne imellem, f.eks. var der en scene hvor man følger et fly der suser ned mod en gade i L.A., transformerer sig til robot og straks efter smækker hårdt ind i en robot på jorden.

En anden animatic sekvens viste en biljagt på motorvejen, som Bay udpeger er en type scene han har filmet mange gange i sin karriere, men denne ville han have skulle være helt anderledes. I klippet kører Optimus og en Decepticon hurtigt på en stærkt trafikeret motorvej, hvor Decepticonens lastbil smadrer alle biler på sin vej. Optimus indhenter ham, og transformer da han kommer tæt på, men holder hjulene på vejen, mens han undgår så mange biler som muligt.

Der arbejdes stadig på at få fysikken perfekt til transformerne. Bay ønskede ikke de skulle bevæge sig typisk robotagtigt, men skulle vise hvordan de tynges af vægten af al den metal de slæber rundt på. En af de forsøg der er testet, er hvor to stuntmænd i motion capture dragter har haft en slåskamp, Bay så har overført til robotterne i computeren, hvilket han var tilfreds med.

Hos Ain’t It Cool News kan hele artiklen læses.Vis kommentarer (40)
Gravatar

#31 tranberg 15 år siden

LYDER KRAFTEDEME DÅRLIGT! BAY ER I FORVEJEN EN LORTE INSTRUKTØR!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#32 filmz-Kadann 15 år siden

#30 -

Det du har set, har ganske sikkert været den første generation af Transformers, som der er 4 sæsoner af og én film.

Alle fire sæsoner har været sendt på Sky/Super Channel i sin tid og er heldigvis ikke ret dyre på R2, så du kan nok leve med at ofre penge på alle 4 sæsoner. ;)

Men skal du have et billigt fiks her og nu, så nap filmen.. den er ret billig forskellige steder. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#33 Æsop9000 15 år siden

bringer sku minder frem:
http://www.retrojunk.com/details_tvshows/10-transf...
meget kan man sige om michael bay, men underholdning, det kan ha da levere
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#34 maniac 15 år siden

#33 LOL, de japanske introer med helt hy musik er geniale :)
Gravatar

#35 Confused101 15 år siden

#30 Kort opsummering:
Sæson 1 og 2: Optimus Prime og Megatron kæmper (primært på jorden)
Filmen ligger her i historien (mellem 2. og 3. sæson).
Sæson 3 og 4: Rodimus Prime overtager kampen og denne gang mod Galvatron (Megatrons i ny udgave). Sidst i disse sæsoner vender Optimus Prime tilbage. Disse sæsoner foregår primært på Cybertron og andre steder i rummet.

Iøvrigt den du fandt hos Axelmusic er i praktisk taget alle Bilka'er i deres "børnekasse". Mener den indeholder 2 eller 3 afsnit af 1. sæon. Men mit råd er at købe hele sæsoner...det har jeg gjort :-)
Gravatar

#36 McPeter 15 år siden

Tak for den gode respons mht. hvilke sæsoner jeg har set. :-)
Synes primært jeg kan huske det du beskriver fra 1. og 2. sæson. Er ikke sikker på jeg var med da det var Rodimus Prime og Galvatron?! Tror bare jeg kigger mig om efter filmen og S1 og S2. :-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#37 thomas040 15 år siden

glæder mig ikke særlig meget til den her film...

hvornår kommer traileren? hvornår kommer 2'eren? hvornår kommer teaseren?

AARRGHHH!!!!

har ventet på den her film siden jeg blev født
Failure is a zero out.
Gravatar

#38 McPeter 15 år siden

Kan det iøvrigt passe at fantastiske serier som:
* M.A.S.K.
* Dino-Riders
* G.I. Joe a.k.a. Action Force
aldrig er udkommet på DVD?

Iøvrigt kunne det også være fedt at få fat i denne box:
http://www.play.com/DVD/DVD/4-/917829/He_Man_And_T...
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#39 filmz-Kadann 15 år siden

#38 -

Ja, det passer desværre. Jeg venter også på at de på et eller andet tidspunkt bliver udgivet.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#40 Confused101 15 år siden

#38 host host: http://www.axelmusic.dk/productDetails/60349701232...
Hele G.I. Joe serien er udkommet...og udgået desværre. Dog er der enkeltafsnit hos Play.com...har selv købt "the movie" der.

Dino-Riders og M.A.S.K ved jeg ikke med...undrer mig selv over "Skeleton Army", eller hvad fa'en den hed ikke er udkommet.

Og jeg har forresten He-Man bokssættet :-) ...hvad kan jeg sige? Jeg lever stadig i 80'erne.

Skriv ny kommentar: