For nyligt fik en medarbejder fra Ain’t It Cool News et eksklusivt besøg hos Michael Bay, der kunne fremvise hvor langt han er nået med filmatiseringen af “Transformers”, der produceres af Steven Spielberg.

Bay fortæller, at han har tænkt sig at lade de oprindelige folk, der lagde stemmer til robotterne i serien, få en chance for at kapre stemmerollerne i filmen også, dog uden at garantere at de bliver hyret.

Bay fremviste desuden et udkast til teaserplakaten for filmen, der viser et stort robot-øje, der overvåger planeten Jorden, mens taglinen lyder ”Their War. Our World.”

Bay kan desuden fortælle, at han har haft konsulenter fra militæret inde over filmen, for at diskutere hvordan militæret reagerer i situationerne i filmen, og forsikrer, at hvis Jorden nogensinde blev invaderet af kæmpe robotter, vil vi i filmen se hvordan militæret vil reagere.

Den største forskel mellem de robotter fra tegnefilmene og legetøjet, er at dem i filmene vil være knap så kantede, grundet analyser af hvordan en robot realistisk ville transformere fra en bil.

Bay kunne også fremvise designet af Optimus Prime. Primes farveskema er blevet ændret lidt i filmen, han er stadig blå, men det røde mangler i de design tegninger Bay fremviste. Han er mest stål-grå og blå.

Bay forklarer endvidere at filmens intro viser en mand i antarktika, der hakker i en isvæg, der revner, hvorefter manden falder ned, og lander i en kæmpe robothånd, der er blevet frigjort fra isen. Introen vil også vise handling der foregår på Cybertron, hvor robotterne stammer fra.

Bay kunne yderligere fremvise en række animatics fra filmen, bl.a. en scene i Los Angeles midtby, hvor Optimus Prime og Megatron har et opgør. Der var gadekampe mellem fuldt transformerede Autobotter og Decepticons, hvor robotterne hiver lygtepæle op af jorden og slår hinanden med den ende hvor cementen stadig sidder fast. Der bliver meget med slåskampe robotterne imellem, f.eks. var der en scene hvor man følger et fly der suser ned mod en gade i L.A., transformerer sig til robot og straks efter smækker hårdt ind i en robot på jorden.

En anden animatic sekvens viste en biljagt på motorvejen, som Bay udpeger er en type scene han har filmet mange gange i sin karriere, men denne ville han have skulle være helt anderledes. I klippet kører Optimus og en Decepticon hurtigt på en stærkt trafikeret motorvej, hvor Decepticonens lastbil smadrer alle biler på sin vej. Optimus indhenter ham, og transformer da han kommer tæt på, men holder hjulene på vejen, mens han undgår så mange biler som muligt.

Der arbejdes stadig på at få fysikken perfekt til transformerne. Bay ønskede ikke de skulle bevæge sig typisk robotagtigt, men skulle vise hvordan de tynges af vægten af al den metal de slæber rundt på. En af de forsøg der er testet, er hvor to stuntmænd i motion capture dragter har haft en slåskamp, Bay så har overført til robotterne i computeren, hvilket han var tilfreds med.

Hos Ain’t It Cool News kan hele artiklen læses.


Vis kommentarer (40)
Gravatar

#1 Patriarch 14 år siden

Lyder sku' blæret nok...
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 Hal60 14 år siden

Ja, det lyder cool nok... Håber da at det oprindelige cast - af dem der er levende - vender tilbage. Er lidt spændt på at se hvordan Optimus ser ud; lyder ikke helt tilfredsstillende, må jeg desværre sige... men man ved jo aldrig.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#3 Saenjaina 14 år siden

Haha! Seriøst en griner dag på jobbet, når Hollywood ringer på døren og vil høre hvordan militæret ville håndtere en invadering af kæmperobotter.
Gravatar

#4 filmz-Kadann 14 år siden

Lækkert nok at de gamle får lov til at give et forsøg med at lægge stemme til igen. :)

Det her er faktisk den første Bay-film jeg nogensinde har glædet mig til. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 filmz-Road Runner 14 år siden

lyder alt for vild...

Men håber ikke der bliver for meget "følelses porno" og "se mig jeg er et menneske" i den her film.... skal være næsten 100% robot ellers er det ikke sjovt, og så nogle kampscener alá Spiderman ... awesome !
Gravatar

#6 filmz-d4||3 14 år siden

Lyder sku fedt..
Gravatar

#7 filmz-Emil 14 år siden

Sidder og glæder mig som et lille barn. Jeg synes dog at det er skandaløst, hvis Optimus Prime mister sin røde farve, der efter min mening er hans kendingsfarve.
- I'm shocked, shocked to find that gambling is going on in here!
- Your winnings, sir.
- Oh, thank you very much.
Gravatar

#8 Skobbolop 14 år siden

det er ffs kun en farve..

ja, det ville self. vaere laekkert med originale udseende, men hvor vigtigt er det for selve filmen?
________________________
"I AM MAKING A BIRDHOUSE!"
Gravatar

#9 filmz-toffe1001 14 år siden

Jeg glæder mig endlig rigtigmeget til Transformers kommer... kan nemlig blive rimelig intresant hvordan den kommer til at se ud, når man er gammel transformerfans...

MEN jeg håber sanlig ikke at Transformers bliver lige så overklistert med dårlig skjulte reklamer, som d var i Michael Bay´s sidste film The Island... enten var der rigtig dårlig skjult, eller kan manden bare ikke se konsptet i at kun t vise reklamerne indirekte... The Island var faktis være end samlige 007 film jeg har set til dato vedrørende reklamer i filmen... lidt en skam... men jeg håber ikke at Transformers bliver lige så slem... for alle andre Michael Bay film jeg har set, var det ikke lige sådan at jeg opdagede reklamerne... de ødelægger filmen lidt... og filmen bliver heller ikke tidsløs, da reklamerne indikere hvilken tid det er fra...
Gravatar

#10 filmz-MachineGod 14 år siden

Lyder dejligt, kunne godt gå hen og blive rigtig godt, så mangler vi jo bare en Battletech film :)

Hvis man vil se hvordan Optimus kunne se ud med den blå farve kan man jo altid lige kigge her
Blå/grå Optimus
Billedet/animation har ikke noget med filmen at gøre, men det ser stadig rigtig godt ud.
_____MachineGod______
__Stopping the pain__

Skriv ny kommentar: