Der er episke filmværker som “Lawrence of Arabia”, “Doctor Zhivago” og “Borte med blæsten” – og nu slutter “Transformers: The Dark of the Moon” sig måske snart til rækken af store filmiske værker, der vil gå over i historiebøgerne.

I hvert fald udtaler filmens instruktør, at filmen er episk.

Se også: Nye klip fra “Transformers: The Dark of the Moon”.

Bay siger: ”Den er episk, og den foregår i en by. Den er mere tilgængelig, fordi man genkender miljøet – det er ikke i en ørken. Den er ligesom ‘Black Hawk Down’ med en lille gruppe helte i en by.”

Instruktøren fortæller også, at filmen ikke vil lægge op til en 4’er, da det er hans sidste “Transformers”-film.

Se også: Shia LaBeouf om “Transformers 3”: Det bliver den bedste af filmene.Vis kommentarer (71)
Gravatar

#21 Babo Rises 11 år siden

#20

No shit, mate :)

her
Gravatar

#22 wimmie 11 år siden

Hehe... :D
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#23 Kviesgaard 11 år siden

Altså hvis han bare har strammet ballerne sammen siden Transformers: De faldnes hævn, så kunne det måske godt være at vi fik en anstændig underholdne popkornsfilm (jeg tillader mig dog at tvivle).

Ærlig talt er det mest positive i den her nyhed for mig, Mr. Bays udtalelse om at det her bliver den sidste fra hans hånd. Håbet er at vi så får en instruktør til den uundgåelige reboot/ sequel/ prequel/ hvad-pokker-de-nu-end-vælger-at-klade-den-næste-film, som rent faktisk vægter historien en anelse over larmende special effekter, modsat af hvad vi hidtil er blevet spist af med. Men det sker nok desværre ikke.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#24 mr gaijin 11 år siden

Kviesgaard (23) skrev:
åbet er at vi så får en instruktør til den uundgåelige reboot/ sequel/ prequel/ hvad-pokker-de-nu-end-vælger-at-klade-den-næste-film, som rent faktisk vægter historien en anelse over larmende special effekter, modsat af hvad vi hidtil er blevet spist af med.


Bay er ikke så stort et problem som Bruckheimer. Det var trods alt Bruckheimer, der satte gang i "Transformers 2" på trods af, at der ikke var et færdigt manuskript. Alt sammen på grund af WGAs strejke. Bruckheimer er det grådige bæst bag det hele. Bay er bare en instruktør med en vulgær smag.

Jeg er villig til at give denne en chance på et lille lærred. Sandsynligvis et meget lille lærred ombord på et fly, da det plejer at være der, hvor jeg holder mig opdateret med skraldet blandt sommer blockbusters. Men jeg forventer helt sikkert en bedre film end 2eren. Da denne rent faktisk har haft et færdigt manuskript, før Bay laver sine splosions.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#25 Babo Rises 11 år siden

Bruckheimer står da ikke bag Transformers film? Deres sidste samarbejde var under Bad Boys 2.
Gravatar

#26 mr gaijin 11 år siden

#25 Ja, det var fuldkommen min fejl. Jeg kan ikke se Bay uden at tænke Bruckheimer. Men "Transformers" har jo intet med Disney og Bruckheimer at gøre. Bruckheimer er et grådigt bæst. Det ville han sikkert selv indrømme. Han er bare ikke det grådige bæst bag "Transformers 2".

Jeg har lige kigget på producer listen på "Transformers 2":

Produced by
Kenny Bates .... co-producer
Michael Bay .... executive producer
Ian Bryce .... producer
Allegra Clegg .... co-producer
Matthew Cohan .... associate producer
Tom DeSanto .... producer
Lorenzo di Bonaventura .... producer
Brian Goldner .... executive producer
K.C. Hodenfield .... associate producer
Michelle McGonagle .... associate producer
Don Murphy .... producer
Steven Spielberg .... executive producer
George Strayton .... transmedia producer
Mark Vahradian .... executive producer


En af disse, eller måske alle sammen, bærer skylden for, at filmen fik grønt lys uden at have et manuskript. Når så mange mennesker deler producer-titlen, så kan man let bruge hinanden som syndebukke. Så foretrækker jeg faktisk Bruckheimer, der ikke lægger skjul på at være klam.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#27 Kaizer Soze 11 år siden

#21
Kæft jeg er gammeldags :)
Gravatar

#28 Kviesgaard 11 år siden

mr gaijin (#25) skrev:
En af disse, eller måske alle sammen, bærer skylden for, at filmen fik grønt lys uden at have et manuskript. Når så mange mennesker deler producer-titlen, så kan man let bruge hinanden som syndebukke. Så foretrækker jeg faktisk Bruckheimer, der ikke lægger skjul på at være klam.


Jeg satser mine penge på at det var Don Murphy. Mest af alt fordi jeg ikke har kunnet døje de løgnhistorier, som han har stukket i øjnene på diverse Transformersfans, på diverse Transformersfanshjemmesider.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#29 Babo Rises 11 år siden

mr gaijin (26) skrev:
Bay uden at tænke Bruckheimer


Husker ikke lige hvorfor deres samarbejde stoppede efter Bad Boys 2. Det har JB nok fortrudt, da Transformers film tjente kassen :) The Island floppede så godt nok, men..


mr gaijin (26) skrev:
Så foretrækker jeg faktisk Bruckheimer, der ikke lægger skjul på at være klam.


hehe! Han er en forretningsmand, og det tror jeg squ egentlig han vil stå ved. Men manden har ingen grænser, nej :)
Gravatar

#30 Gridlock 11 år siden

Ironman bar episk, Inception var episk Batman Begins og Dark Knight var episk MEN ind til videre har begge film været en stor hundelort jo der har været et par guldkorn her og der så som Peter Cullen´s Optimus Prime og ja den måde det havde fået Transformerne til og se virkelig ud var også glimrende.

Alt andet derimod var lort Megatron lignede et eller andet der havde været igennem en blænder det gjorde samtlige decepticons også undtagen Optimus Prime lignede samtlige autobots ansigter at deres ansigt var blevet kampsmadret op til flere gange med en skovl.

Samtlige menneske skuespillere var latterlige og deres dialog ligefrem idiotiske, værst blev det dog i 2ern hvor Sam´s forældre SPECIELT moren opførte sig som idioter af værste grad.

Så hvis nummer 3 skal blive episk skal der VIRKELIG!!!! ændres en del.

Skriv ny kommentar: