Michael Caine genforenes med Christopher Nolan i “Inception”?


Michael Caine vil angiveligt slutte sig til rollelisten på Christopher Nolans kommende, hemmelige sci-fi-thriller “Inception”. Det bliver i så fald fjerde gang, at den aldrende skuespiller lader sig instruere af Nolan, som havde Caine med i “Batman Begins”, “The Prestige” og “The Dark Knight”.

Cillian Murphy, der spillede Jonathan Crane i Nolans to “Batman”-film, er allerede tidligere blevet tilføjet filmens rollebesætning sammen med Leonardo DiCaprio, Ellen Page og Marion Cotillard.

Caine kan fortælle, at der sandsynligvis er en rolle til ham i filmen. ”Jeg kan meget vel blive castet i filmen,” udtaler den Oscar-vindende skuespiller. ”Jeg tror ikke, at Nolan vil lave en film uden mig.”

Der er endnu ikke afsløret detaljer omkring handlingen i “Inception”, men projektet bliver kryptisk beskrevet som ”en nutidig science fiction-actionfilm, der udspiller sig i sindets konstruktion.”

Det vides endnu ikke, om Nolan, som tidligere også har stået bag “Memento” og “Insomnia”, vil give sig i kast med den lovede tredje “Batman”-film efter dette projekt.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Lethal Injection 11 år siden

Håber Christian Bale er med
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 tranberg 11 år siden

#1
Tror jeg næsten godt du kan regne med; det ser ud som om Nolan godt kan lide sit "regular cast"
The end is closest to the beginning
Gravatar

#3 Christian Voldborg 11 år siden

Det lader jo bare til at han ikke er... :/

DiCaprio er god, men lad venligst være med at stjæle Bales roller, som du så tit har forsøgt, din duks.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#4 database 11 år siden

Jeg tror nu det bliver meget interessant at se, hvad DiCaprio kan bidrage med i en Nolan film, så det ville for min skyld ikke gøre noget, hvis Bale blev udeladt her.
Gravatar

#5 Nexiz 11 år siden

En Nolan film er helt klart noget jeg skal se. Uanset om Bale er med eller ej - folkens, han var sgu heller ikke med i Memento eller Insomnia og de ER rent faktisk stadig fantastiske film ;)
Og synes forresten også DiCaprio er en glimrende skuespiller. Det samme med Ellen Page, som jeg altid er ivrig efter at se mere med :)

Skriv ny kommentar: