To nye skuespillere er blevet fundet til den kommende filmatisering af den hårdkogte westerntegneserie om den vansirede antihelt Jonah Hex, der har Josh Brolin i titelrollen.

Michael Shannon (“Revolutionary Road”) og Will Arnett (“Arrested Development”) har begge fået roller i filmen, som John Malkovich allerede havde sluttet sig til. Arnett skal spille en unionssoldat, der hverver Hex, og Shannon skal spille Doc Cross Williams, en bizar leder af en brutal gladiatorlignende cirkusforestilling.

Jonah Hex” instrueres af Jimmy Hayward, der fik sin instruktørdebut med “Horton og støvfolket Hvem!” efter at have arbejdet på bl.a. Pixar-filmene “Toy Story” og “Find Nemo”.

“Jonah Hex”-serien har gennem årene fået fortalt meget forskellige historier, der rangerer fra almindelige fortællinger om det vilde vesten til historier om postapokalyptiske miljøer, hvor Hex skal op imod zombier og andre vanskabninger. Det vil angiveligt blive den overnaturlige udgave af “Jonah Hex”-historien, der vil finde vej til filmlærredet.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 wimmie 13 år siden

Yesh! :D

Men overskriften siger Will Hartnett...skal nok lige rettes ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#2 rockysds 13 år siden

#1 Tak for 'et. Det er gjort.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#3 Kruse 13 år siden

Michael Shannon er rigtig god i Revolutionary Road, så han er da et godt valg.
Will Arnett er hysterisk morsom som Gob i Arrested Development, men jeg ved ikke om han passer til seriøse roller....eller om hans rolle overhovedet er en seriøs rolle.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 wimmie 13 år siden

#3 Hehe, jeg spekulerede over det samme mht. Will Arnett ;)
Men det bliver spændende at se.

Jeg er i det hele taget ret spændt på denne film.

Og hvis du synes Michael Shannon var god i "Revolutionary Road", så skal du se ham i "Bug" - hvor han har en del mere screen-time.
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#5 cansi 13 år siden

dette projekt bliver mere og mere spændende :D

Skriv ny kommentar: