Selvom der længe har været stille omkring fortsættelsen på “Sin City”, er der gennem de seneste dage dukket et par lovende nyheder op om opfølgeren til historien om syndens by.

Først kunne Frank Miller bekræfte, at manuskriptet til “Sin City 2” var klar, og at optagelserne kunne blive påbegyndt så tidligt som til april. Derpå har Rosario Dawson udtalt, at hun er klar til at gentage sin rolle som Gale.

Ydermere kunne Miller fortælle, at han vil instruere filmen sammen med Robert Rodriguez – præcis som på den første film.

Men selvom alt indtil videre ser fint ud, er der dog opstået lidt komplikationer; Mickey Rourke lader ikke til at være lige så spændt på filmen som Dawson og Miller, og det ser ud til, at han ikke vil vende tilbage i rollen om den barske Marv.

”Nej, jeg er ikke interesseret i det lige nu. Det bliver ikke en realitet nu. Det er som at pisse i modvind,” udtaler Rourke til Superhero Hype. ”Jeg ved det ikke. Jeg skal jo sidde tre timer og få lagt make-up, og jeg er klaustrofobisk, så jeg bliver nødt til at finde på noget.”

Tidligere har Miller kunnet forklare, at han havde planer om at basere den næste “Sin City”-film på især albummet “En dødbringende dame”, en slags forhistorie, hvor bl.a. både Marv og Dwight optræder.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Riqon 15 år siden

Bare stik ham en lønforhøjelse, vis ham hans medspillere og lov ham lidt cgi make-up...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 CensoreD 15 år siden

ærgeligt =/ han var ellers god i den første film.
Gravatar

#3 Highland Park 15 år siden

Behøver han stadig makeup?!
Hvor lang tid kan det tage at klæbe 15-20 plastre i hovedet på ham?
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#4 -sippo- 15 år siden

Hvis manden har klaustrofobiske problemer, er det sku syndt. det må ikke være sjovt at være ham der spiller macho fyren og så have sådan nogle problemer.
men håber han kan overtales, måske med nogle psykologer, han er perfekt til at spille marv.
Gravatar

#5 9No 15 år siden

Synes det lyder som om at han er blevet fuld af sig selv efter hans seneste succes tilbage i hollywood.. Han havde da ingen problemer med hverken make up eller andet, da han lavede den første sin city, men nu har han en masse problemer med alt muligt for han ved at de ikke kan lave en 2'er uden ham og derfor presser flere penge ud..
Han burde imo komme tilbage til jorden og huske på hvilken film der gav ham hans comeback..
Gravatar

#6 filmz-rasmusg 15 år siden

han skal spille marv... og marv skal med i filmen...
Gravatar

#7 HonoDelLoce 15 år siden

#6

Nåh, jamen hvis du siger det, så. ..

;)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#8 filmz-Najikill 15 år siden

Sin City uden Marv vil ikke være Sin City. He made the movie! Så det ville sgu være et stort tab hvis ikke de får ham på den anden side.
Gravatar

#9 filmz-Raul1001 15 år siden

kom nu!! Mickey Rourke, det vil ikke være det samme uden dig : ) du var helt klart den bedste i filmen ( ud over Jessica Alba )

Skriv ny kommentar: