Sony Pictures øger MCU-forvirringen med “Morbius”-trailer, der indeholder PS4-udgave af Spider-Man.

Den første Sony-trailer til “Morbius” har flere tilsyneladende tydelige forbindelser til Marvels MCU, hvilket er blevet muligt efter sidste års nye aftale om “Spider-Man 3”.

Blandt andet medvirker “Spider-Man: Homecoming”-skurken Adrian Toomes/Vulture – spillet af Michael Keaton – i traileren, hvilket er et klart bevis på dette nye overlap imellem Sonys Marvel-univers og så MCU.

Et andet bevis er et Spider-Man-portræt, som har overmalet teksten ‘Morder’, hvilket ligner en reference til slutningen på “Spider-Man: Far From Home”. Eller hvad?

For nu kommer det frem, at Spider-Man-portrættet er hentet fra PlayStation 4-spillet “Marvel’s Spider-Man”. Derfor kan der blot være tale om en intern reference.

Det er Marvel Games-chef Bill Rosemann, der har bemærket, at “Morbius”-udgaven af Spider-Man er hentet fra PlayStation-spillet.

Mest sandsynligt er det dog, at Sony kun har rettighederne til at referere til MCU – og ikke må låne billeder. Derfor har man gjort brug af et PS4-billede af Spider-Man, da Sony Interactive Entertainment står bag spillet spillet.

Læs også ‘“Morbius”-traileren: Sonys Marvel-univers hænger sammen med MCU‘.

“Morbius” får premiere den 30. juli.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: