Et over 7 minutter langt klip, der tilsyneladende er lavet som promo for en kommende, ny “Mortal Kombat”-film, har ramt nettet.

Klippet kan ses her.

Det lange klip skulle efter sigende være bestilt af Warner Bros. i forbindelse med forberedelserne til en ny film baseret på det populære spil.

I klippet spiller Michael Jai White (“The Dark Knight”, “Spawn”) Jax, som forsøger at overtale Scorpion til at deltage i en turnering, så han kan slå Reptile, Baraka og andre kriminelle ihjel.

Klippet indeholder også andre populære figurer som Sonya Blade og Johnny Cage.

Det forlyder, at det er kampkoreografen Larnell Stovall, som står bag den kommende film. Stovall har bl.a. arbejdet på “Undisputed III: Redemption”, “Jarhead” og “The Other Guys”.

Læs også Filmz-artiklen: Fra computerspil til film.


Vis kommentarer (33)
Gravatar

#31 elwood 10 år siden

Det lange klip skulle efter sigende være bestilt af Warner Bros. i forbindelse med forberedelserne til en ny film baseret på det populære spil.


Hmm jeg har nu hørt det som

Actress Jeri Ryan, the actress portraying Sonya Blade in the video, has confirmed via Twitter that this is a short film created by a director to sell Warner Bros. on his Mortal Kombat pitch. "It's not a game trailer. Actually was made for the director to sell WB on his vision for a reimagined MK film," Ryan says on her Twitter page, adding " I did it as a favor to a friend. I følge Kotaku

Så udfra hvad jeg forstår er intet sikkert endnu, det er mest et salepitch til WB for en ny MK film, så vi må bare krydse fingre.J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#32 maialideth 10 år siden

Klippet er ikke hverken promo for en MK film eller spil. Det er en kort film lavet af Kevin Tancharoen (instruktøren der lavede remaket af Fame) for at vise WB hvordan han ville lave den i tilfælde af at de skulle være interesserede i at lade ham lave det (hvilket der nok er mange der synes efter at have set film klippet).

Et fuldt forklarende interview med Tancharoen kan læses her collider.com
Long days and pleasant nights
Gravatar

#33 Highland Park 10 år siden

#32: Fortæl os noget vi ikke ved (se #7, #16 & #31). :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: