Den oprindelige Lando Calrissian-skuespiller, Billy Dee Williams, er gået i skarp træning – rygterne tager til om et comeback i “Episode IX”.

Han har hverken medvirket i “The Force Awakens” eller “The Last Jedi” – i modsætning til de andre ‘gamle’; Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher.

Men nu blusser rygterne op igen om et muligt comeback til Billy Dee Williams i rollen som Lando Calrissian.

Ved weekendens MegaCon i Orlando blev det således afsløret, at 81-årige Billy Dee Williams er gået i skarp træning – det samme gjorde Carrie Fisher, inden hun vendte retur i rollen som Leia i “The Force Awakens”.

Netop Leia var udset som hovedkarakter i “Episode IX”, men efter Fishers dødsfald i slutningen af 2016 må J.J. Abrams og Lucasfilm finde på en alternativ løsning.

En del af den løsning kan hedde Billy Dee Williams og en aldrende Lando Calrissian – timingen imellem Billy Dees nye livsstil og de snarlige “Episode IX”-optagelser kunne tyde på det.

Den forbindelse er dog stadig på spekulations-stadiet.

I fremtiden kommer vi dog til at se mere til Lando – Lucasfilm vil således gerne en dag lave et spinoff, sandsynligvis med Donald Glover i rollen, præcis som i “Solo”.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 The one is back 5 år siden

super
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

Kunne være fed, men det jo nok bare for at blive slået ihjel, som de sidste karakterer vi kender, blev det :/
Gravatar

#3 The one is back 5 år siden

He made a Sacrifice with Chewbacca in the millennium falcon how about that
Gravatar

#4 ThomasEJ 5 år siden

Er træning 3 gange om ugen "intensiv træning" ?? Tweetet nævner i øvrigt intet sted, at det med træningen er noget nyt. kun at diæten er!

Skriv ny kommentar: