Advarsel! Spoilers for “Westworld” Sæson 3 forude.

Den hemmelighedsfulde første trailer til “Westworld” Sæson 4 holder kortene tæt ind til kroppen, men afslører dog en overraskende skuespillers tilbagevenden.

Da den tredje sæson af HBO’s succesfulde sci-fi-serie sluttede, lykkedes det Dolores (Evan Rachel Wood), Caleb (Aaron Paul) og Maeve (Thandine Newton) at ødelægge den kraftfulde AI Rehoboam på bekostning af Dolores’ liv – eller hvad?

I den nye trailer til seriens fjerde sæson, afsløres det nemlig, at Wood er tilbage. Om det er som den samme karakter eller som en ny Host er ikke til at sige, før sæsonen får premiere den 26. juni. Traileren afslører ingen plotpunkter, og det efterlades i høj grad til seeren at fortolke, hvordan fx Host-William (Ed Harris) og -Charlotte (Tessa Thompson) er endt i en muscial-agtig dans på gaden, hvad Caleb og Maeve laver med en grammofon midt på en scene, og hvad det brændende træ foran Bernard (Jeffrey Wright) betyder.

Læs også: “Oscar-nominerede Ariana DeBose skal spille skurken Calypso i Sony og Marvels ‘Kraven the Hunter'”

Vi får også et meget kort glimt af den nylige Oscar-vinder Ariana DeBose (“West Side Story”), der slutter sig til castet i den nye sæson som en endnu ukendt karakter. Du kan se traileren her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: