Neill Blomkamp smed lidt af en bombe forleden, da han i et interview med Uproxx fortalte, at hans nye “Alien”-film vil lægge sig i umiddelbar forlængelse af James Camerons ”Aliens” fra 1986. Nu trækker instruktøren en smule i land igen.

Se også: Neill Blomkamps “Alien” foregår efter James Camerons “Aliens”

”Jeg prøver ikke at forkaste ‘Alien 3’ og ‘Alien: Genopstandelsen’. Mine favoritter er de to første film i serien, og jeg ønsker at lave en film, der ligger i forlængelse af de to. Det er mit mål,” siger han til det franske filmsite AlloCine.

Det ligger altså ikke fast endnu, præcis hvornår Blomkamps “Alien”-film vil foregå, men rygterne siger, at både Michael Biehn og Sigourney Weaver vil vende tilbage i deres roller fra de forrige film.

Neill Blomkamp er aktuel i de danske biografer i næste uge med filmen ”Chappie”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Geekalot 7 år siden

Behøver ingen manual for at glemme Alien 3-4 :) men er jo film nogle syntes er gode hvor andre har en anden mening :)
Gravatar

#12 Jach 7 år siden

Gasivodo (6) skrev:
YAY! Paralleluniverser!
Ih-ja Det hjalp jo også gevaldigt på Star Trek franchisen;-D (Nej tænker ikke i $)

Nå lige meget. Jeg vil bare ha' noget Michael Biehn! (kansgudaikke' passe, han kun kan være god under Cameron kommando?)


Tombstone og Planet Terror. Men ser godt pointen, han får ikke de roller han burde have fået efter at have været med i Terminator og Aliens. Dog for at være fair ser Arnold og Sigourney ud til at være de eneste der blev rigtig kendte efter.
Det som om der kun kan være 1 skuespiller der kan få en god karriere efter at have samarbejdet med ham. Alle andre skal være heldige og være med i endnu en god film og så blive en stjerne eller allerede være en stjerne.
Så der så Bill Paxton der har en karriere midt i mellem, sandsynligvis pga. hans gyldne hattrick siden han er blevet dræbt af både en Predator, Alien og Terminator hvilken ingen anden kan krediteres for :)
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: