Neill Blomkamp smed lidt af en bombe forleden, da han i et interview med Uproxx fortalte, at hans nye “Alien”-film vil lægge sig i umiddelbar forlængelse af James Camerons ”Aliens” fra 1986. Nu trækker instruktøren en smule i land igen.

Se også: Neill Blomkamps “Alien” foregår efter James Camerons “Aliens”

”Jeg prøver ikke at forkaste ‘Alien 3’ og ‘Alien: Genopstandelsen’. Mine favoritter er de to første film i serien, og jeg ønsker at lave en film, der ligger i forlængelse af de to. Det er mit mål,” siger han til det franske filmsite AlloCine.

Det ligger altså ikke fast endnu, præcis hvornår Blomkamps “Alien”-film vil foregå, men rygterne siger, at både Michael Biehn og Sigourney Weaver vil vende tilbage i deres roller fra de forrige film.

Neill Blomkamp er aktuel i de danske biografer i næste uge med filmen ”Chappie”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Kaversmed 9 år siden

Det er jeg egentlig ret glad for at høre. Selvom 3 og 4 måske ikke er de mest populære film i franchisen, så vil det stadig føles mærkeligt bare at skulle ignorere dem fuldstændig og så derefter lade som ingenting. "What has been seen cannot be unseen".

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 kstm 9 år siden

Ja ja, lad os nu se, skal nok ikke lige sætte forventningerne for højt, det ville da være hammerfedt hvis der kom en rigtig fed ny Alien film ud af det, én der eventuel kunne måle sig med 1eren og 2eren, meeeeeen det tvivler jeg nu meget stærkt på.
Gravatar

#3 Nagash 9 år siden

1# - Noget tyder da i hvert fald på, at du er glad for 3'eren jævnfør dit avatar :)

Personligt så er jeg rigtig glad for 3'eren, og ser den sådan set på niveau med de to første. Den er bare på sin egen måde. Ligesom 1'eren og 2'eren jo heller ikke ligefrem kan sammenlignes. Meget forskellige typer film.
Gravatar

#4 Captain Marvel77 9 år siden

det lyder godt , det han ´siger ´ i artiklen, fordi en ny alien-film ville være godt, og når den vil foregå iml. aliens og alien 3, så er der mange muligheder, en jeg kunne forstille mig er kloner, og hvad mener jeg???
Jo, f.eks., at efter aliens kunne firmaet (weyland) finde ripley og newt og bringe dem hjem til jorden og klone dem, og så kunne ´´festen ´´ begynde og indblande alien-væsenet i det, og mht alien-3 , så kunne ripley vi ser der jo være en klon og newt det samme, og ripley (den rigtige og den rigtige newt) kunne være hovedpersonerne i Bloomkamps film, men bliver i hvert fald spændene og se hvad han finde på :-)
Gravatar

#5 Gorman 9 år siden

#4 det var ikke et helt dumt plot. Godt tænkt. Dermed kan de(n) nye alienfilm køre i et parallelt univers med 3'eten og 4'eren, og med et helt nyt setup og ny historie.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#6 Gasivodo 9 år siden

YAY! Paralleluniverser!
Ih-ja Det hjalp jo også gevaldigt på Star Trek franchisen;-D (Nej tænker ikke i $)

Nå lige meget. Jeg vil bare ha' noget Michael Biehn! (kansgudaikke' passe, han kun kan være god under Cameron kommando?)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#7 Kaversmed 9 år siden

#3 Mit avatar skal ikke ses som en kærlighedserklæring til Alien 3. Kan bare godt lide den scene fra filmen. :)

Alien 3 er ikke nogen fantastisk film, men den er heller ikke så dårlig som den ofte bliver gjort til. Atmosfæren er tyk og dunkel, og jeg elsker, at det hele foregår i et gotisk rum-fængsel. Bare synd, at filmen ikke helt formår at levere rent indholds- og effektmæssigt.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#8 Hive 9 år siden

Kaversmed (7) skrev:
#3 Mit avatar skal ikke ses som en kærlighedserklæring til Alien 3. Kan bare godt lide den scene fra filmen. :)


Enig i at det er en fremragende scene, faktisk en af de bedste i nogen af Alien-filmene efter min mening.
Gravatar

#9 Nagash 9 år siden

#7 - Ingen tvivl om, at det er en fantastisk scene. Og jeg er også godt klar over, at jeg nok bare er mærkelig, men jeg er i hvert fald rigtig glad for 3'eren. Det ærgrer mig bare, at filmen sikkert ville være endnu bedre, hvis Fincher havde fået frie tøjler.
Håber de har lært af det og dermed giver Blomkamp lov til at styre showet.
Gravatar

#10 Jack Slater 8 år siden

#1

Meget enig, jeg kan godt forholde mig til re-boots hvor man bare skal ignorere alt, men de der film som nærmest kræver en manual er lidt mærkelige.


Thank you for buying Superman Returns, in order to enjoy the movie remember to acknowledge:

SupermanI&II

and please ignore any events in Superman III&IV

??

Skriv ny kommentar: