Som vi skrev her på Filmz i sidste uge, skal ”District 9″-instruktøren Neill Blomkamp lave en film om det ikoniske rummonster Alien.

Se også: Neill Blomkamp deler billeder fra skrottet “Alien”-projekt

I et nyt interview med Sky Movies fortæller instruktøren, at hans nye “Alien”-film vil foregå direkte efter James Camerons ”Aliens” fra 1986.

”Jeg vil have, at den her film skal føles som en bror eller søster til ‘Alien’. Så det er ‘Alien’, ‘Aliens’ og så denne her film,” fortæller Neill Blomkamp.

Instruktøren vil altså se bort fra ”Alien 3″ og ”Alien: Genopstandelsen”, på samme måde som Bryan Singer ignorerede “Superman III” og “Superman IV”, da han lavede ”Superman Returns”.

Neill Blomkamp er aktuel i de danske biografer i næste uge med science fiction-filmen ”Chappie”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 alcobangster 7 år siden


Hive (17) skrev:
alcobangster (15) skrev:
Jeg synes det er noget af en overfortolkning i har lavet. Har set interviewet og intet tyder på at han hentyder til en historisk kronologi med det citat. Jeg kan ikke afvise at det er det han mener, men det kunne lige så godt være stilistisk. Han påtaler ihvertfald stilen i de to første som det han satte meget pris på.

Hvis i gerne vil formidle nyheder omkring film (hvilket i er gode til), så vær sød ikke at konstater noget i ikke aner noget om. På forhånd tak.

Hilsen en stor filmz følger.


Har du set det visuelle materiale han har offentliggjort? Michael Biehn og Sigourney Weaver render rundt sammen derpå. Så kan man jo ikke undgå at drage nogle konklusioner, og det er så ekstra benzin på bålet når han så kun taler (endda meget begejstret) om de to første film i serien.

Alien 3 havde da nogle deciderede FORFÆRDELIGE effekter. Hver gang den Alien blev set bevæge sig så det absurd kunstigt ud, puha.


Syntes bare der er en forskel på spekulationer og konklusioner og det var det jeg ville pointere når det gælder formidlingen af informationerne. Ingen tvivl om at det er et godt bud, men som vi senere har hørt er det blevet mere tvivlsomt.


Hive (18) skrev:
Nå, nu siger han selv at han ikke har planer om at ignorere 3 og 4:
http://www.superherohype.com/news/331657-neil-blom...
Gravatar

#22 Slein 7 år siden

Det lyder sådan set godt, da de 2 første film selvfølgelig er klart de bedste. Jeg tvivler dog på, at de kan lave endnu en Alien-film i den klasse.

4'eren var da også nogenlunde god. 3'eren var en skod-film.

Man kunne jo frygte en slags "Indiana Jones og Krystalkraniet's osv".

Skriv ny kommentar: