“Scream”-stjernen Neve Campbell er nu officielt bekræftet tilbage til en femte film i franchisen.

I 1996 spillede hun for første gang rollen som Sidney Prescott. Siden dengang har Neve Campbell gjort en karriere ud af at flygte fra Ghostface-morderen i “Scream”-franchisen.

Nu har Campbell så officielt sagt ja til en femte optræden i “Scream”-universet – den første uden afdøde Wes Craven ved instruktør-roret.

I stedet overtager “Ready or Not”-makkerparret Matthew Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett.

Derfor krævede det i første omgang ekstra betænkningstid og flere samtaler med instruktørerne, før Neve Campbell var overbevist om, at et comeback var det rigtige at sige ja til:

”De har vist sådan en kærlighed, respekt og beundring for Wes Craven og alt det, han har skabt med ‘Scream’-franchisen. Jeg er mere end begejstret over at vende tilbage i rollen som Sidney Prescott,” siger Campbell ifølge The Hollywood Reporter.

Neve Campbell bliver således genforenet med David Arquette og Courteney Cox, der også vender tilbage som Dewey Riley og Gale Weathers.

De nye navne på rollelisten tæller Jack Quaid, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Dylan Minnette, Mason Gooding og Mikey Madison.

Læs også ‘Marvel-instruktør deler alternativ Pixar-intro: Ændrer til horror‘.

“Scream 5” får premiere den 14. januar i 2022.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Sådan, jeg er på. For mig har alle Scream film været gode med den første som klart den bedste. De har alle sammen haft noget at sige om deres samtid og den verden de er en del af. Det er bare en bummer at vi skal vente helt til 2022, heldigvis starten af 2022.

Rigtig mange gysere er blevet udskudt. Jeg var inde og se The New Mutants, som man ikke kan kalde en gyser, jeg har faktisk svært ved at se at den skulle leve op til kriterierne for at være PG-13. Forhåbentlig kommer Candyman snart uden at blive udskudt.

Skriv ny kommentar: