Nicolas Winding Refn, der er kendt for sine brutale film som “Pusher”, “Bronson” og senest “Valhalla Rising”, har ambitioner om at kaste sig over et filmprojekt i en noget anden boldgade: Den lassosvingende tegneserieheltinde Wonder Woman!

Og det lader til, at Refn har tænkt seriøst over planerne. I et interview med Movieline fortæller han, at han håber, at det kan blive hans ”200 millioner dollars ekstravaganza.”

Ifølge Refn er Wonder Woman ikke mindst en interessant karakter, fordi hun er en stærk, kvindelige figur. ”Hele ideen om en kvinde, som faktisk er stærkere end nogen mand – og som altid vil være det, og som kommer fra en verden af kvinder, der er stærkere end mænd – er et interessant tema,” siger instruktøren.

Læs også Filmz-artiklen: Nicolas Winding Refn – Kreativitet og krise.

Refn sammenligner en potentiel “Wonder Woman”-film med det, som Christopher Nolan gjorde med Batman, da han gik tilbage og brugte kildematerialet fra tegneserierne. Refn erkender dog, at Wonder Woman ikke har de samme interessante og klassiske skurke som Batman, men han mener, at man kan skabe en ny skurk. Refn foreslår, at skurken evt. kunne være hendes mor.

På trods af ambitionerne indrømmer den danske instruktør dog, at han endnu ikke har hørt fra DC Comics. Og mens han især på den internationale indie-scene er blevet et kendt navn og flere gange er blevet betegnet som en slags dansk Werner Herzog – mangler de store Hollywood-studier at få øjnene op for ham for alvor.

Det kan dog måske ske med hans næste film – den amerikanske thriller “Drive”, som har Ryan Gosling i hovedrollen, og som starter optagelser til efteråret i Los Angeles.

Se også: Filmz TV: Interview med Nicolas Winding Refn.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 jesperhp 11 år siden

Alene af den grund at det utvivlsomt ville bevæge filmen ud over Hollywoodskabelonerne kunne det være superfedt. Han må gerne få chancen for min skyld.
Gravatar

#2 Kviesgaard 11 år siden

Jeg tror det er noget jeg skal se, før end jeg kan danne mig en egentlig mening om det. Indrømmet jeg forstod ærligt talt ikke hans Valhalla Rising, og har ikke set nogen af hans andre film. Så er der lige den lille detalje om de store studier overhovedet har lyst til at binde an med Refn, hvis ja så tror jeg at han bliver lagt i meget stramme tøjler, for hvem har lyst til at spille hasard med 200 millioner dollars?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 x marks the spot 11 år siden

Det lyder interessant med Refn i Hollywood, men hans begrundelse lyder ærligt talt lidt tynd.

#2 Mon ikke de stramme tøjler kommer til at minde om Fincher vs. 20th Century Fox (Alien3)? En kunstner med en vision, som ikke får lov at blive udført. Jeg spår en besværlig tid for Refn med tanken om at få fuld magt med en mega-budget superheltefilm.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#4 Hr. Nielsen 11 år siden

Hmm, kunne da måske blive interessant (selv om Wonder Woman ikke i sig selv har min interesse, medmindre hun er HOT;), men jeg tror ikke et sådant projekt, hvis det er seriøst ment af Refn, ville få grønt lys med ham som instruktør. Egentlig pudsigt i øvrigt som mange af de mere seriøst anerkendte instruktører beskæftiger sig med temaer om stærke kvinder, eller kvinder der finder styrken til at give 'manden' røvfuld og den slags. Gad vide hvornår Nolan også falder for den:-D
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#5 filmz-loke76 11 år siden

Refn er imo den mest overvurderede danske instruktør overhovedet, men han har da høje tanker om sig selv
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#6 moviefan20 11 år siden

"Hele ideen om en kvinde, som faktisk er stærkere end nogen mand - og som altid vil være det, og som kommer fra en verden af kvinder, der er stærkere end mænd - er et interessant tema,"

Ja.. det var sikkert super interessant i 60'erne eller 70'erne.. men ikke længere. Jeg synes stadig, at hun virker som en af de absolut kedeligste superhelte (sammen med supermand), der burde ligges i graven eller komplet reformeres til ukendelighed! Så hellere en ny Daredevil eller Hulk.. eller en hel film om Robin.. anything really.
Gravatar

#7 filmz-Bruce 11 år siden

Hele ideen om en kvinde, som faktisk er stærkere end nogen mand - og som altid vil være det, og som kommer fra en verden af kvinder, der er stærkere end mænd - er et interessant tema,"

Så filmen kommer til at handle om Statsamtet?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 kayzee 11 år siden

Ren spekulation ud fra et interview hvor han sporadisk nævner en gammel drøm. Det kunne være mere interessant hvis nogen kunne forklare hvordan han bliver knyttet til en endeløs række af spændende projekter der så ender i ingenting? Dying of the Light med Harrison Ford? Jekyll med Keanu Reeves? Only God Forgives med gudvedhvem? Hvornår kommer hans gennembrud? Så hvor sikker er 'Drive' når det kommer til stykket?

#7 haha ... spot on!
Gravatar

#9 Lard Hanson 11 år siden

Wonder Woman interesserer mig ikke. Men hvis Refn instruerer den, er det da helt sikkert, at jeg ikke giver den en chance. Den man har ikke gjort andet end at skuffe mig gang på gang.
Gravatar

#10 BN 11 år siden

Bruce (7) skrev:
Hele ideen om en kvinde, som faktisk er stærkere end nogen mand - og som altid vil være det, og som kommer fra en verden af kvinder, der er stærkere end mænd - er et interessant tema,"

Så filmen kommer til at handle om Statsamtet?


*LOL*
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: