Nicole Kidman har påtaget sig rollen som den danske Einar Wegener, den første mand i verdenshistorien, der gennemgik en kønsskifteoperation.

Charlize Theron skal spille Einar Wegeners kone, kunstneren Greta Wegener, i filmen “The Danish Girl”, der finder sted i 1930’erne. Greta støttede sin mands lyst til at gå i dametøj og stod ved hans side under operationsforløbet. Den smertefulde og risikable operation endte dog med at true deres forhold.

Nicole Kidman vil udover at spille hovedrollen også producere filmen om det københavnske kunstnerpar.

Anand Tucker (“Shopgirl”) skal instruere filmen, der får manuskript af Lucinda Coxon (“Wild Target”) med udgangspunkt i David Ebershoffs bestseller fra 2000. Ebershoffs roman er en fiktiv beretning baseret på de virkelige begivenheder.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 tranberg 15 år siden

En stor dag for alle os danskere................
The end is closest to the beginning
Gravatar

#2 Nagash 15 år siden

Ja, for så kan vi jo se en amerikansk film om danskere der taler engelsk som modersmål? :S
Gravatar

#3 tranberg 15 år siden

#2 Jaeh, og endelig har vi noget vi kan være stolte af - danskerne bliver husket som den første transexuelle mand...............
The end is closest to the beginning
Gravatar

#4 smalieux 15 år siden

Lyder ganske interessant. Lyder som en spændende historie og det er to gode skuespillere sååå. Bare lidt ærgerligt at det ikke bliver en dansk film, nu hvor det jo handler om en dansker.
Gravatar

#5 filmz-Sichlau 15 år siden

Så kan man jo bare håbe på optagelser i Danmark...
Gravatar

#6 PredatorX 15 år siden

Sluts with nuts holder 100%. Trordog bare ikke der kommer nogle hardcore porno scener med i:-(... tror jeg vil se transeksuelle andetsteds
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#7 dfms 15 år siden

Ot. Har hun ikke puttet en tube silikone i læberne (altså de øverste), det ser da ud af helvede til, hun ligner "a freak of nature" :-(.
Gravatar

#8 Dragon_Claw 15 år siden

# Frk. Smillas fornemmelse for sne.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

Skriv ny kommentar: