Klovn: The Movie”-instruktøren Mikkel Nørgaard, der har instrueret de to første film om Carl Mørck, “Kvinden i buret” og den kommende “Fasandræberne”, vil ikke komme til at instruere den tredje film i Afdeling Q-serien. I stedet bliver det Nikolaj Arcel (“Kongekabale”), som skal stå for at filmatisere Jussi Adler-Olsens forlag.

Se også: ”En kongelig affære” hiver to Sølvbjørne hjem i Berlin

Nikolaj Arcel, der har skrevet manuskriptet til de første to film i serien, glæder sig da også til instruktørjobbet: “Jeg glæder mig helt vildt til at stå bag roret på “Flaskepost fra P”. Det har været en fest at skrive de to første Afdeling Q-film for min gode ven Mikkel Nørgaard, som i øvrigt har forløst dem fremragende – ikke mindst ved valget af Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares som makkerparret Carl og Assad. De to herrer er intet mindre end fænomenale – og de er den primære grund til at jeg fik lyst til at prøve kræfter med thriller-genren endnu en gang,” fortæller “En kongelig affære”-instruktøren.

I “Flaskepost fra P” vil Carl Mørck og Assad blive viklet ind i en grufuld sag om en iskold morder, religiøs fanatisme og om forsvundne søskendepar, der aldrig er blevet meldt savnet af deres forældre.

Efter planen vil filmen få premiere den 1. oktober 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 X&O 6 år siden

Fedt! Glæder mig til at se hvad Arcel kan tilføre til universet som han ikke allerede har gjort gennem sine manuskripter.

Skriv ny kommentar: