Efter en testvisning tilbage i maj måned fik en utrolig god modtagelse, blev “G.I. Joe – Gengældelsen” udskudt til næste år, for at filmen kunne blive konverteret til 3D, og for at Channing Tatum kunne få en større rolle, da hans mindre medvirken i den daværende version fik en hel del ros.

Nu har Paramount Pictures så udsendt en ny plakat til filmen, der både viser, at filmen vil kunne ses i 3D, samt at Channing Tatum har fået en større rolle, da han har en prominent placering på plakaten.

Se plakaten her.

I “G.I. Joe – Gengældelsen” bliver Joe-holdet pludselig angrebet af Cobra, hvilket resulterer i, at næsten alle bliver udryddet. De resterende Joes må nu gå under jorden og gøre klar til at slå til mod Cobra på det helt rigtige tidspunkt. Deres mission må og skal blive en succes – hele verden afhænger af det.

Blandt filmens skuespillere er det kun Tatum, Arnold Vosloo, Ray Park og Byung Hun-lee, der vender tilbage fra den første film. I de nye roller finder vi bl.a. Dwayne Johnson, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, RZA samt Bruce Willis i rollen som den originale G.I. Joe.

“G.I. Joe – Gengældelsen”, der er instrueret af Jon M. Chu (“Justin Bieber: Never Say Never”) og skrevet af “Zombieland”- forfatterne Rhett Reese og Paul Wernick , rammer biograferne 28. marts næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Lord Beef Jerky 9 år siden

RIGTIG flot plakat! Synes I ikke?
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#2 GøglerJohn 9 år siden

Nej det ligner fanme noget fra en dårlig 90'er actionfilm..
Gravatar

#3 PredatorX 9 år siden

Mere Snake Eyes! Hello brother!
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#4 SiniSael 9 år siden

90'er actionfilm er da ellers det nye sort!

Lockout, Expendables etc. ^^,

1'eren var det værste lort længe, så det kan kun blive bedre dog er jeg skuffet over de ikke dræbte Tat(d)um ... altså han har dybden af en flad rendesten i hans præstationer.
Gravatar

#5 Highland Park 9 år siden

... og for at Channing Tatum kunne få en større rolle, da hans mindre medvirken i den daværende version fik en hel del ros.
... for ikke at være større!
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#6 steadi07 9 år siden

1'eren var... well, ift. hvad jeg forventede (ingenting), så var jeg godt underholdt. 2'eren skal nok blive set, men tvivler på, at det bliver til en biografbillet fra min side.

Hr. Tatum derimod skal bare igang med flere film i "21 Jump Street"-genren. Tæt på årets overraskelse i komedie-genren.
Gravatar

#7 elwood 9 år siden

1'eren er lidt en guilty pleasure for mig, Hellooo Brother! og hele det meget "ømme" flashback der fortæller stridigheden mellem de to kriger, jeg er færdig af grin, Og så har skurken, i form af Christopher Eccleston den mest herlig tykke accent.

Hvad man derimod ikke skal se eller høre er kommentar sporet, det er blot en lang undskyldning for, hvorfor filmen er så ringe lavet.

Dels blev den filmet på det tidspunkt, hvor den store writers strike var igang, så det var noget med de havde en forfatter inde på settet som skrev nogen gange på selve dagen til optagelsen, det lød som om det hele har været ganske kaotisk for at få den færdig, og de havde en meget stram deadline også. Tror umiddelbart ikke den kunne forbedres, men og høre hvordan hele filmprocessen blev håndteret på den her film, får en til og tænke på at de har haft lidt fro travl med og få den skudt færdig.

Men jeg kan nu fint bruge den som en koble hjernen fra film.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 Lord Beef Jerky 9 år siden

Jeg morede mig også selv fint med 1'eren. Den var ufattelig dum og underholdende.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#9 danish99 9 år siden

Jeg har lige set rza i man with the iron fists sikke en møg film.
King
Gravatar

#10 Mantaray 9 år siden

Jeg elsker den Mk 16 han står med.

Skriv ny kommentar: