En ny featurette til den kommende “Predators”, det nye filmeventyr om de udenjordiske menneskejægere, er gået online. Videoen, der fokuserer på karakteren Edwin, spillet af Topher Grace, kan ses her.

“Predators”, der er det nye filmkapitel i det populære Predator-univers, er produceret af Robert Rodriguez og skal fungere som en slags direkte fortsættelse til den originale “Predator – Jagten er begyndt” fra 1987.

I filmen bliver otte mennesker fanget af en gruppe Predators og fragtet til deres hjemplanet. Menneskene bliver udstyret med avancerede våben og smidt ned i junglen på den fremmede planet, hvor de skal forsøge at overleve i kampen mod den krigeriske race.

“Predators” er instrueret af Nimród Antal. På rollelisten finder man bl.a. Adrien Brody, Danny Trejo og Laurence Fishburne.

Filmen får premiere i biograferne herhjemme 29. juli.

Klik her for at læse flere nyheder om “Predators”.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Business Monkey 12 år siden

Er det mon den typiske onde penge/magt liderlige "doktor"/"professor" skurk som i så mange andre film?

Selvom det er den meget unge fyr fra That 70s Show, så bygger traileren op til netop sådan en slags karakter, der i slutningen kommer til at stå med et eller andet moralsk valg, som han vælger i favør til grådighed og dør så, men på bekosting af, at nu må heltene klare sig ud af en ny udfordring.

Synes Predators mister mere og mere for hver klip de udsender.
Gravatar

#2 frankdrebin 12 år siden

Burde der ikke være en spoiler markering på nyheden eventuelt?

Synes selv at videoen viser ting som måske er plottwists!
Gravatar

#3 Business Monkey 12 år siden

#2

RR holder det jo i det uvisse med "might end up" osv. Problemet er vist at filmen kommer til at være så nem at gennemskue, at ikke engang en superklippet featurette kan skjule det overuoriginale manus.

Netop derfor siger jeg, at hvert klip er mindre og mindre lovende.
Gravatar

#4 Eat this 12 år siden

#2 Hvis teaseren vækker ens opmærksomhed skal man stoppe der.

#3 der beskrev du lige 85% af film fra hollywood ;-)
Gravatar

#5 Baby Strong 12 år siden

#1 Fuldstændig enig.
Gravatar

#6 Kaversmed 12 år siden

Nu må vi endelig ikke glemme at den originale "Predator" havde de vilde plot-twists og en dyb og medrivende historie!.. Come on guys!!! =D Den ser sq da fed ud indtil videre.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#7 MJP 12 år siden

#6 - Enig, den ser faktisk lovende ud. Det kunne blive en ganske fornuftig action film, og værdig til franchisen
Reggie: Jack, tell me a story...
Jack: Fuck you!
Reggie: Oh, that's one of my favorites
Gravatar

#8 frankdrebin 12 år siden

#6 True, havde jeg slet ikke lige tænkt over :)
Gravatar

#9 filmzkim 12 år siden

Jeg tør ikke at glæde mig, da man bliver skuffet så ofte!
Gravatar

#10 Business Monkey 12 år siden

Til alle der sætter dårligt skrevet film til at være det samme som actionspækkede film.

Bare fordi film som Predator eller Aliens, holder sig inden for Hollywoods manusnormer, så betyder det ikke, at de film er dårligt lavet.

Det forholder sig jo sådan, at Hollywoods screenplay tradition går helt tilbage til stumfilmene, og har i grundform ikke ændret sig siden. Dog er det sådan, at selvom noget kan være skrevet inden for sådanne 100 år gamle konventioner (hvis vi så nævner den Aristoteliske fortælling, er traditionen jo endnu ældre) så kan man jo sagtens skabe noget spændende og unikt.

Problemet jeg nævner er ikke hollywoods utrolige succesfulde screenplay stil. (Den ville jo ikke være succesfuld hvis den var dårlig per definition.) Problemet er når screenplayets konventioner bliver for tydelige bag den konkrete handling, og det er netop dette disse featuretter ser ud til at vise.

Den Aristoteliske fortællings mål er bl.a. at lade seeren glemme sin virkelighed omkring sig og tro sig ind i det univers han/hun oplever. Når konventionerne viser sig for tydeligt, bliver seeren opmærksom på sin egen virkelighed og fortællingens "immediacy" falder fra hinanden.
Når man ser Predator eller Aliens og reagerer på en scene over for sine venner med et "Fuck Yeah!" eller lign, så er det netop fordi seeren er trukket ind i filmen, og er påvirket af filmens narrative "immediacy".

Og derfor frygter jeg Predators aldrig på nogen måde kommer til at føles som Predator 1&2, ikke pga. manglen på Arnold eller "kick-ass" elementer, men simpelhet pga. en dårlig produktion, der ikke formår at lade seeren leve sig ind i filmens coolness/univers.

Skriv ny kommentar: