Lad de voksne klare skurken. Det er nogenlunde beskeden fra Tony Stark til Peter Parker i den nye trailer til “Homecoming”, hvor Vulture angriber New York.

Se også: Nye posters: Spider-Man besøger Avengers-tårnet i “Homecoming”

Spider-Mans første solofilm hos MCU ligner en klassisk coming of age-film, hvor den unge Spider-Man skal bevise sig over for sin mentor og faderfigur, Tony Stark/Iron Man.

Det er også en voksen skurk, som Tom Holland står over for i sin første solofilm som Spider-Man. Michael Keaton er Vulture, som er sur på samfundets rigeste – som Tony Stark.

Spider-Man: Homecoming” får premiere d. 6. juli.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Mads47 5 år siden

Dette kunne godt gå hen og blive den første MCU film jeg ser i biografen. Stoppet med det samme efter Avengers 2, da det var en skrækkelig kedelig omgang, Civil War var dog endnu ringer og var spild af Blu-ray plads. Fik dog set Doctor Strange for første gang i sidste weekend og den var god. Jeg tror jeg er meget mere til de små MCU film end de store ensemble film som Avengers.

Den her film ser mere "grounded" ud og det virker til at der er plads til andet end højt blæst Action fra start til slut.
Gravatar

#2 Silver666 5 år siden

Den skal nok være god hvis man er 12 år.
Men det er jeg ikke
Gravatar

#3 Kaversmed 5 år siden

Den ligner umiddelbart alle de andre spiderman film. Både stilmæssigt og historiemæssigt.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 henrique406 5 år siden

#1

Really! Jeg synes klart Civil War var en af de bedste MCU film til dato, næst efter den første Iron Man. Doctor Strange var meh. Måske jeg havde for høje forventninger.

Det bliver spændende at se hvad den nye Spider-Man byder på.
Gravatar

#5 Mads47 5 år siden

#4 Ja jeg hader virklig Civil War som den ende ud med at være.

Traileren gave reklame for en meget mørkere film med valg heltene ikke kunne komme tilbage fra. Eks. Traileren planter ideen om at Iron Patriot dør. Det ender bare med at være et cheap trick for at vække følelser og et typisk co-up move. Traileneren have så travlt med at vise hvor alvorligt det hele var, men i sidste ende burger begge sider af de to grupper mere tid på at forsikre hindanden om at der bowling planer for Fredag stadig gælder. Det eneste sted hvor jeg føler en splittelse er mellem Cap og Stark.

Selv sætningen "I thought i was your friend" er anderledes i filmen end traileren og filmens udgave undergraver fuldstending budskabet man sad tilbage med fra traileren.

Filmen er flydt med B og C cast helte som er ender med at være karakter jeg er fuldstending ligeglad med. Falcon, Scarlet Witch og en gummi mand der hedder Vision. Alle disse helte fylder alt for meget og jeg finder ingen af dem likeable.

Jo Iron Man, Cap, Spider-Man og Bucky er da alle fede karakter og dem der bær filmen.

Ud over det dårlig skurk hvis motiv ikke rigtig nogen meninger giver og hele filmen er vi blevet lovet nogle stærke udgtaver af Winter Solider, som så viser sig at være døde.

Plus jeg synes dens CGI er forfærdelig, alt ser udvirklig ud, alt fra Spider-Mans dragt til kamp scener.

Gravatar

#6 Fc-Sonny 5 år siden

Hjernedødt og ligegyldigt.

Tobey Maguire er og bliver den bedste Spiderman også var filmene samtidig vanvittige gode. Det her er såååååååå langt fra.
Gravatar

#7 Miko666 5 år siden

1# kan du prøve med lidt bedrer dansk???

Skriv ny kommentar: