Forleden dag kom der en ny plakat til actionfilmen “G.I. Joe – Gengældelsen” med Channing Tatum og Dwayne Johnson i hovedrollerne. Den plakat har Paramount Pictures nu valgt at følge op med en ny trailer til filmen.

Se trailerne her.

I “G.I. Joe – Gengældelsen” bliver Joe-holdet pludselig angrebet af Cobra, hvilket resulterer i, at næsten alle bliver udryddet. De resterende Joes må nu gå under jorden og gøre klar til at slå til mod Cobra på det helt rigtige tidspunkt. Deres mission må og skal blive en succes – hele verden afhænger af det.

Blandt filmens skuespillere er det kun Tatum, Arnold Vosloo, Ray Park og Byung Hun-lee, der vender tilbage fra den første film. I de nye roller finder vi bl.a. Dwayne Johnson, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, RZA samt Bruce Willis i rollen som den originale G.I. Joe.

“G.I. Joe – Gengældelsen”, der er instrueret af Jon M. Chu (“Justin Bieber: Never Say Never”) og skrevet af “Zombieland”- forfatterne Rhett Reese og Paul Wernick , rammer biograferne 28. marts næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 coftkohl 9 år siden

Ser godt ud, men jeg er nok skadet af den første film og det faktum at jeg var lille nok til at have haft Gi Joe som barn.

Ved godt de fleste, sådan virker det da til, herinde ikke var synderligt vilde med den første Gi Joe, men den er lidt en guilty pleasure for mig.
Kunne godt have undværet Wayans, men hende den rødhårede trak den anden vej.

Denne her ser ud til at kunne trække "serien" op til et bedre niveau og man sige at hvis der kan komme en toere, ud fra den første, vil der højst sandsynligt også komme en treer, men lad os nu lige vente og se om man skal grine eller græde :)
Gravatar

#2 David Munch 9 år siden

Traileren virker ikke her. Nogen som har fundet den andetsteds?
Gravatar

#3 Lars.dk 9 år siden

Elske dem som barn og skulle altid se tegnefilmene om morgenen inden skole :D

Den første film var dog det rene lort.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#4 danish99 9 år siden

Bliver super især oven på en trist dværge film.
King

Skriv ny kommentar: