#MeToo-bevægelsens afsløringer og anklager imod prominente Hollywood-navne har nærmest ingen effekt haft på publikums filmvaner, viser ny undersøgelse.

Der er netop blevet rejst sigtelse for voldtægt imod den fængslede filmproducent Harvey Weinstein.

#MeToo-bevægelsen begyndte med afsløringerne om Weinstein, men involverede også snart navne som James Franco, Aziz Ansari, Casey Affleck, Jeffrey Tambor, T.J. Miller og senest Morgan Freeman.

Men selv om alle disse mænd har været anklaget for seksuelle overgreb, så påvirker det tilsyneladende ikke publikum, når de vælger film.

En ny undersøgelse fra USA viser, at publikum overordnet set ikke lader deres filmvaner diktere af #MeToo-anklagerne.

Kun i tilfældet Kevin Spacey og Louis C.K. har #MeToo ændret publikums vaner.

Henholdsvis 46 og 38 procent af de adspurgte amerikanere agerer nu anderledes i forhold til valg af film og serier, når det kommer til Spacey (læs mere om hans #MeToo-sager her) og Louis C.K. (læs mere om hans #MeToo-sag her).

Initiativet Rotten Apples har ellers forsøgt at bevidstgøre publikum i forhold til film og #MeToo ved at angive, hvilke film der har haft tilknyttet personer under #MeToo-anklage.Vis kommentarer (5)

#1 Pistolprinsen 5 år siden

[Indlæg er markeret som spam]
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 Justin 5 år siden

Det har heller ikke ændret min
Men det er efterhånden også sværdet at finde du at hvem der er blevet anklaget for hvad
Gravatar

#3 Star Trek fever 5 år siden

Ser mere med dem. Anklaget er bestemt ikke det samme som skyldig
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 Salt 5 år siden

Nok fordi det er så skide hyklerisk at man ikke kan andet end at ryste på hovedet over det. I stedet for at smide folk for løverne for en anonym siger de er blevet krænket, burde man nok kigge på infrastrukturen af de her film studier. Men det sker ikke fordi der er ikke presse i det.
Gravatar

#5 Mejse 5 år siden

det er jo også et sidespor når man fokuserer, på at folk ikke skal se den og den film, fordi den og den er involveret, burde bruges til at vise at der er et problem i hollywood som skal håndteres, ikke til at få folk til ikke at se film.

Skriv ny kommentar: