For ganske nylig kunne Sony Pictures announcere, at Marc Webb (”500 Days of Summer”) skal stå for instruktionen på den nye filmfortolkning af “Spider-Man”, der skal fungere som en helt ny begyndelse for den netsvingende helts filmeventyr – og nu ligger flere detaljer om projektet klar.

Webb er kørt i stilling til at være instruktør på en hel “Spider-Man”-trilogi, som både indholdsmæssigt og visuelt vil være meget anderledes end de tre foregående film, der blev instrueret af Sam Raimi.

Den første film vil ifølge planen have et budget på omkring 80 mio. dollars og vil byde på en rolleliste af forholdsvis ukendte navne. Dette vil formentlig betyde, at Joseph Gordon-Levitt, som der har været spekuleret i, ikke vil iføre sig den ikoniske dragt.

Fundamentet til den nye filmversion vil ikke blive tegneserierne fra 1960’erne, som var inspirationen til Raimis film. I stedet vil den lægge sig tættere op ad de nyere “Ultimate Spider-Man”-tegneserier af Brian Michael Bendis og Mark Bagley. I disse fortællinger falder forbryderbekæmperelementet i baggrunden til fordel for fokus på teenage-usikkerhed og angst.

Filmen, som endnu ikke har fået tildelt en officiel titel, vil gå i produktion i år og vil udkomme i biograferne i løbet af sommeren i 2012.

Se også: Sam Raimi ville lave “Avatar”-effekter til “Spider-Man 4″.Vis kommentarer (78)
Gravatar

#41 Kviesgaard 12 år siden

#40

Ahh sådan at forstå. Så giver din sætning meget mere mening for mig. Tak for udredningen.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#42 Jach 12 år siden

#11 Også enig med dig. Den fra 1994 var den jeg så og den synes jeg stadig er fed.
P.S. Har også skrevet mit had ned til den trilogi der er lavet hvilket jeg håber bliver begravet i et endeløst hul og Raimi underskriver en kontrakt hvor han sværger aldrig at lave en superhelt film igen.

#9 Hvis din forklaring holder så ånder jeg lettet op igen for håbede faktisk de droppede det hele pga. det med teenage og angst pjat som Twilight har så rigeligt af at filmen frastøder mig.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#43 filmz-ab 12 år siden

bruce (40) skrev:
hvordan jeg kvalitetsstempler film og giver eksempler på, at jeg mener historie og skuespil er essentielt for en god film og det omvendte ikke er tilfældet.


Fandt du ikke Avatar god (7/10) :-) Eller der er måske undtagelser??
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#44 Hr. Nielsen 12 år siden

Hvis jeg må bidrage til 'dyster' kontra 'historie' (for at koge det ned), så mener jeg det er underligt at fremhæve at det at en film er dyster og mørk er en kvalitet i sig selv. For at nævne 'Se7en', så er det da rigtigt at stilen bidrager til filmens kvaliteter og at det ville være underligt hvis det var en let kulørt film (det ville ikke passe til HISTORIEN). Din påstand [email protected] punkterer nemlig, da det i 'Se7en' er historien der lægger stilen og altså ikke omvendt, som det man her annoncerer med Spider-Man, at stilen skal lægge historien (også selv om det kunne ende med at historien slet ikke passede til dette). Jeg har intet imod de tager det seriøst, det behøver for mig ikke blive for let og komedieagtigt, men det må altså være historien/manus/instruktør og skuespil/karakterer der dikterer stilen mere end omvendt som jeg ser det:)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#45 Lord Beef Jerky 12 år siden

Meh, jeg har besluttet mig for at se den udelukkende pga. instruktørvalget... det er dog ikke direkte en film (eller trilogi), jeg ser helt vildt frem til, men jeg håber da at Webb fortsætter med at lave fede film.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#46 filmz-ab 12 år siden

#44

Uhh, du skulle absolut :-) Det jeg mener lidt er:

Thomas Nielsen (44) skrev:
'Se7en', så er det da rigtigt at stilen bidrager til filmens kvaliteter og at det ville være underligt hvis det var en let kulørt film


Men i kraft af stilen bidrager til historien, kan den vel heller ikke undværes. Jeg siger bare, at man sagtens kan værdsætte en smuk og mørk fotografering alene....til en vis grad selvfølgelig, da dette ikke er hele filmen, men kan have en afgørende betydning for sin dom. Dette kan jo være en kvalitet. Man kan jo sagtens score en oscar nominering for bedste fotografering uden at det også skal være for bedste film. Jeg dømmer jo en film samlet set, og ser på alle ting, både teknisk og i indhold. Selvfølgelig kan en smuk dyster side alene ikke gør en film til et 6 stjernet mesterværk, men en film kan ha sine kvaliteter, også selvom historien ikke er optimal, og det har vi begge eksempler på :-)

Nu må i vente og se mht. spider man. Måske bliver det godt.

You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#47 Hr. Nielsen 12 år siden

#46

Sandt nok næsten, men det behøver filmen ikke være 'dyster' og 'mørk' for at jeg kan mene dette, det kan stilen jo gøre uanset hvilken stil vi snakker om (for mig i hvert fald):=)

Håber da den nye Spider-Man bliver god, hvorfor håbe andet, men jeg kan høre 'New Moon' teenagere kalde i producenternes ører føler jeg.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#48 filmz-ab 12 år siden

#47

Jup, en god stil er vel en god stil, og dermed en kvalitet i en film.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#49 Hr. Nielsen 12 år siden

Og derfor må historien/instruktøren/manus også diktere stilen;)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#50 filmz-Bruce 12 år siden

[email protected] (43) skrev:
Fandt du ikke Avatar god (7/10) :-) Eller der er måske undtagelser??


Good point La Guardia! Avatar kan godt siges at være den eneste film, hvor det visuelle i den grad har opvejet manglerne og kommer op i 7/10, en god film. Men jeg er så også sikker på, at det er en karakter, som vil falde helt automatisk, som fortryllelsen over det visuelle aftager over tid og skuespil og historie står nøgen tilbage og skal vurderes.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: