For ganske nylig kunne Sony Pictures announcere, at Marc Webb (”500 Days of Summer”) skal stå for instruktionen på den nye filmfortolkning af “Spider-Man”, der skal fungere som en helt ny begyndelse for den netsvingende helts filmeventyr – og nu ligger flere detaljer om projektet klar.

Webb er kørt i stilling til at være instruktør på en hel “Spider-Man”-trilogi, som både indholdsmæssigt og visuelt vil være meget anderledes end de tre foregående film, der blev instrueret af Sam Raimi.

Den første film vil ifølge planen have et budget på omkring 80 mio. dollars og vil byde på en rolleliste af forholdsvis ukendte navne. Dette vil formentlig betyde, at Joseph Gordon-Levitt, som der har været spekuleret i, ikke vil iføre sig den ikoniske dragt.

Fundamentet til den nye filmversion vil ikke blive tegneserierne fra 1960’erne, som var inspirationen til Raimis film. I stedet vil den lægge sig tættere op ad de nyere “Ultimate Spider-Man”-tegneserier af Brian Michael Bendis og Mark Bagley. I disse fortællinger falder forbryderbekæmperelementet i baggrunden til fordel for fokus på teenage-usikkerhed og angst.

Filmen, som endnu ikke har fået tildelt en officiel titel, vil gå i produktion i år og vil udkomme i biograferne i løbet af sommeren i 2012.

Se også: Sam Raimi ville lave “Avatar”-effekter til “Spider-Man 4″.



Vis kommentarer (78)
Gravatar

#51 Highland Park 14 år siden

#50: Påstår du dermed, at det visuelle ikke længere vil spille nogen rolle for historie og skuespil, når først din begejstring over førstnævnte er aftaget?
Aaaah... skal vi nu ikke lige klappe hesten? ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#52 filmz-Bruce 14 år siden

#51 Jeg siger ikke, at Avatar kunne have været en bedre film, hvis den var blevet indspillet som Dogville, med kridtstreger. Det er jo netop det visuelle, som i første omgang gjorde og gør mig positiv overfor Avatar, i og med der er tale om en revolution indenfor 3D, som absolut imponerer i biografen.

Men når der er gået 5-10 år, så vil de visuelle effekter være dagligdag og man vil se på dem, som man gør med Titanic og LOTR, hvor man ikke er så overvældet af kvaliteten af effekterne og hvor dette i sig selv ikke udgør en god film og derfor vil bedømmelsen af filmen mere og mere blive afgjort af kvaliteten af historie og skuespil og der er jeg sikker på, at Avatars glorie stille og roligt bliver svagtlysende ... uanset om jeg klapper en hest eller ej :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#53 Highland Park 14 år siden

#52: Min pointe er sådan set blot, at skuespillet og historien aldrig hverken vil eller kan komme til at stå nøgen tilbage.
Og jeg kan ikke se, hvordan bedømmelsen i den forbindelse kommer til at hvile mere på skuespil og historie. Hvis din begejstring for det visuelle aftager, er det i sig selv grund nok til, at du vil bedømme filmen dårligere. Men filmens visuelle side får ikke mindre betydning af, at du ikke længere bryder dig om den.
Desuden synes jeg, at man skal være meget påpasselig med på den måde at fordele vægten af de enkelte elementers betydning, når man udtaler sig om, hvordan man bedømmer en film. Det kommer der let nogle kedelige IKEA-brugsanvisninger ud af. :)

Fint, jeg klapper hesten denne weekend, så får du aben i stedet. :P
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#54 filmz-Bruce 14 år siden

#53 Nej men min pointe var også, at historie og skuespil altid er endegyldigt essentielle elementer, som SKAL være tilstede og endda ikke behøver "hjælp" f.eks. af et visuelt udtryk og effekter, for at "stå med en god film i hånden". Det visuelle udtryk og effekter kan ikke på samme måde stå alene og løfte en film kvalitetsmæssigt andet end over en meget kort tidsperiode, hvor folk begejstres og endda besnæres. Men tiden som faktor vil altid få fornuften tilbage :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#55 Highland Park 14 år siden

#54: Det svarer jo til at påstå, at det visuelle er indholdsløst, hvilket det bestemt ikke behøver at være i mine øjne (og sjældent, hvis nogensinde, er). Hvor ville "Avatar" være uden en gennemført, nøje planlagt og detaljeret verden af CGI?
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#56 filmz-Bruce 14 år siden

#55 Havde det været indholdsløst, havde jeg givet filmen en langt lavere karakter end 7/10, så kan ikke forstå din udredning. Avatar ville jo netop intet være uden det visuelle. Jeg siger blot, at min karakter uden tvivl ryger ned på 6/10, når besnærelsen er aftaget og dermed når det optimale for en film, som ikke har en ordentlig eksekveret historie på plads.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#57 filmz-ab 14 år siden

#49 (Thomas)

"Og derfor må historien/instruktøren/manus også diktere stilen;)"

Helst ja, men god stil kan jo alene løfte en tam film (ihvertfald til en vis grad). Hvis man da altså som os værdsætte flere ting i en film.

#50

Okay. Jeg kan som regel nyde et visuelt kick, og gjorde det til dels også med avatar, men den var for mig sjældent medrivende eller spændende, som f.eks en visuelt film som 300, som jeg værdsætter mere, eller Camerons egen T2.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#58 Highland Park 14 år siden

bruce (56) skrev:
Avatar ville jo netop intet være uden det visuelle.

Netop, og derfor forstår jeg heller ikke, hvordan du kan tro, at du på et senere tidspunkt vil kunne vurdere historie og skuespil mere uafhængigt af det visuelle, som du indledningsvis gav udtryk for. Men jeg kan sagtens følge dig mht. din udmelding i #56.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#59 filmz-Bruce 14 år siden

#58 Det kan jeg jo netop, når det visuelle indtryk over tid aftager og det derfor er essentielt, at historie og skuespil har et givent niveau, for at filmen kan bibeholde min interesse.

Det er jo netop det, man ser er tilfældet med majoriteten af anmeldere på Rottentomatoes, som ser bort fra svaghederne i historie og skuespil, fordi de er benovede over det visuelle og rives med. Når den benovelse automatisk aftager over tid, når det spektakulære er dødt, så vil man ikke i den grad kunne se bort fra svaghederne i historie og skuespil og så finder Avatar sin rette hylde i filmhistorien, nøjagtig som Titanic. Solgte allerhelvedes mange billetter, men komplet fraværende fra alle kritikeres lister.

Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#60 Highland Park 14 år siden

#59: Nu ved jeg ikke, hvad det er for nogle anmeldere, du helt specifikt taler om, men hvis de er gode til deres arbejde, ser de ikke bort fra en ting pga. noget andet. Hvis de derimod gør, ja så har deres anmeldelser ikke min interesse.

Igen synes jeg, at du lægger alt for stor vægt på at vurdere tingene hver for sig frem for som del af en helhed. Jeg kan ikke se, at det visuelle bliver mere underordnet, blot fordi det ikke længere imponerer.
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: