For ganske nylig kunne Sony Pictures announcere, at Marc Webb (”500 Days of Summer”) skal stå for instruktionen på den nye filmfortolkning af “Spider-Man”, der skal fungere som en helt ny begyndelse for den netsvingende helts filmeventyr – og nu ligger flere detaljer om projektet klar.

Webb er kørt i stilling til at være instruktør på en hel “Spider-Man”-trilogi, som både indholdsmæssigt og visuelt vil være meget anderledes end de tre foregående film, der blev instrueret af Sam Raimi.

Den første film vil ifølge planen have et budget på omkring 80 mio. dollars og vil byde på en rolleliste af forholdsvis ukendte navne. Dette vil formentlig betyde, at Joseph Gordon-Levitt, som der har været spekuleret i, ikke vil iføre sig den ikoniske dragt.

Fundamentet til den nye filmversion vil ikke blive tegneserierne fra 1960’erne, som var inspirationen til Raimis film. I stedet vil den lægge sig tættere op ad de nyere “Ultimate Spider-Man”-tegneserier af Brian Michael Bendis og Mark Bagley. I disse fortællinger falder forbryderbekæmperelementet i baggrunden til fordel for fokus på teenage-usikkerhed og angst.

Filmen, som endnu ikke har fået tildelt en officiel titel, vil gå i produktion i år og vil udkomme i biograferne i løbet af sommeren i 2012.

Se også: Sam Raimi ville lave “Avatar”-effekter til “Spider-Man 4″.Vis kommentarer (78)
Gravatar

#11 Sverkel 12 år siden

Jeg bryder mig ikke om de nye version af Spider-Man... Hvis de virkelig skal lave nogle nye film burde det da være baseret på den bedste Spider-Man serie der er lavet...

Ved ikke om den hedder noget bestemt men jeg snakker om den som blev vist i 1994 og stadig kører på kanaler som Disney XD...

Gravatar

#12 Hr. Nielsen 12 år siden

simon_friis4 (9) skrev:
et meget realistisk billede af super-helte livet


Øh, Superhelt...realistisk?
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#13 Collateral 12 år siden

#11: Enig.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#14 Blacksanta 12 år siden

Hvis det bliver som #9 skriver, så er jeg faktisk ganske interesseret, selvom jeg normalt plejer at være lidt ligeglad med superhelte-film.
Gravatar

#15 mr gaijin 12 år siden

Ukendt cast? Teenage-usikkerhed og angst? Moderat budget til en franchise?

Sig mig, er det Spider-Man eller Twilighder-Man?
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#16 BN 12 år siden

Aldrig har Spider-Man været mere uinteressant end man nu er på vej til at gøre ham til!

Sæt "mørk og dyster" på et tog til Langbortistan og lad os dog for alt i verden også få nogle mere lyse og humoristiske eventyr-film! Eller skal vi også snart have en "mørk og dyster" udgave af 'Back to the Future'-trilogien begrundet med dårlige undskyldninger som "Michael J. Fox var for glad og sød" og "trilogien var for blød og børnevenlig".

BVADR!!!!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#17 MeanSeal 12 år siden

Cool nok, men Joseph Gordon-Levitt BURDE blive den næste Spidey...på tide... (500) Days of Summer var nu meget god, så Webb og Levitt er måske det nye Burton og Depp eller DiCaprio og Scorsese...!!!
Gravatar

#18 filmzkim 12 år siden

Hvis Taylor Lautner kommer i nærheden af dette, spidder jeg Marc Webb med en trefork.
Gravatar

#19 Jack--- 12 år siden

#11 præcis! de burde virkelig lave den over den serie fra 90'erne, den var virkelig genial :)
Gravatar

#20 Balrog-of-doom 12 år siden

Teenageusikkerhed og angst.. omfg ! 80 mio dollars ? endnu mere omfg !! er det anja og viktor kravler op ad muren eller hva er det vi skal se ?? :s
"Why So serious??"

Skriv ny kommentar: