For ganske nylig kunne Sony Pictures announcere, at Marc Webb (”500 Days of Summer”) skal stå for instruktionen på den nye filmfortolkning af “Spider-Man”, der skal fungere som en helt ny begyndelse for den netsvingende helts filmeventyr – og nu ligger flere detaljer om projektet klar.

Webb er kørt i stilling til at være instruktør på en hel “Spider-Man”-trilogi, som både indholdsmæssigt og visuelt vil være meget anderledes end de tre foregående film, der blev instrueret af Sam Raimi.

Den første film vil ifølge planen have et budget på omkring 80 mio. dollars og vil byde på en rolleliste af forholdsvis ukendte navne. Dette vil formentlig betyde, at Joseph Gordon-Levitt, som der har været spekuleret i, ikke vil iføre sig den ikoniske dragt.

Fundamentet til den nye filmversion vil ikke blive tegneserierne fra 1960’erne, som var inspirationen til Raimis film. I stedet vil den lægge sig tættere op ad de nyere “Ultimate Spider-Man”-tegneserier af Brian Michael Bendis og Mark Bagley. I disse fortællinger falder forbryderbekæmperelementet i baggrunden til fordel for fokus på teenage-usikkerhed og angst.

Filmen, som endnu ikke har fået tildelt en officiel titel, vil gå i produktion i år og vil udkomme i biograferne i løbet af sommeren i 2012.

Se også: Sam Raimi ville lave “Avatar”-effekter til “Spider-Man 4″.Vis kommentarer (78)
Gravatar

#1 Hr_sol 11 år siden

Jeg ELSKER Ultimate Spider-man serien!!! Nu begynder der her faktisk at lyde interessant!! :)
Gravatar

#2 Clint 11 år siden

Argh, what a world, what a world...
Gravatar

#3 Hr_sol 11 år siden

Jeg ELSKER Ultimate Spider-man serien! Nu begynder det her faktisk at lyde interessant :)
Gravatar

#4 Hr_sol 11 år siden

( Hva' pokker? Så gemte den sgu mit indlæg første gang? Nå, men så har i ihvertfald haft mulighed for at forstå min holdning ;) )
Gravatar

#5 FrankogenSten 11 år siden

Nogen som kort lige kan briefe mig om hvad Forskellem mellem den originale tegneserie og så ultimate spiderman-serien?

Efter min mening tror jeg nu stadig at man vil ha' svært ved at kunne ta' Spiderman seriøs i en mere dyster udgave. Med mindre at det hårdt og kontant er en hård og næsten ødelagt Peter man følger. Man kan ikke kalde den dyster hvis man ser glade mennesker hele tiden. xD
Gravatar

#6 loki 11 år siden

Jeg mindes stadigvæk den dag i mine senere teenageår hvor jeg netop havde købt sidste nye nummer af Edderkoppen, og til sidst i bladet stod der noget a la "Nu slutter serien og bliver startet forfra". Var rimelig wtf? Læste aldrig bladet igen. Tror klonsagaen var en af de større søm i kisten.
www.peakoil.dk
Gravatar

#7 Hr. Nielsen 11 år siden

Finder ærligt talt det lyder totalt lamt, men håber dæleme jeg tager fejl.....En mere seriøs Spider-Man, holdt i et mere farligt univers ville være fint, men det her finder jeg lyder røvslikker-teenageagtigt.....
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#8 Collateral 11 år siden

TEENAGEPROBLEMER OG ANGST!? Wtf!
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#9 simon_friis4 11 år siden

#5

Ultimate Spidey er et univers (en eller anden ret mig hvis det er helt forkert) hvor der er fokus på at Peter er meget ung, mens alle tror at spidey er en voksen person, hvilket gør hans dobbelt-liv utrolig komplikeret. Der er selvfølgelig en del mere teenage problemer, det fede ved det er at han er mege aggresiv og knap så fattet som den originale. Krafterne er virkelig i en krop som slet ikke er van til at have dem.
Der ud over er skurkene ofte mere eller mindre direkte forbundet med at Peter fik hans edder-evne, hvilket sættet det hele op omkring hvad med bruger sine evner til, det gode eller det onde.

Jeg syntes faktisk at Ulti-Spidey serien viste (ganske vidst i et teenage univers) men et meget realistisk billede af super-helte livet, og de psykiste følger et sådan liv kan føre med sig for en dreng på 16.

Syntes det er det rigtige valg nu hvor de absolut vil lave en reboot.. Det dog ikke sige at det er et mørkt univers som TDK, men nærmere et univers som går lidt dybere ind i psyken og som virker mere tyngende og skyldfulgt.
Gravatar

#10 filmz-Bruce 11 år siden

"... teenage-usikkerhed og angst"

Tænk, det var ellers lige alt det jeg så i Tobey McGuire, plus bambi øjne. Så man genindspiller altså trilogien.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: