I denne omgang konkurrencer på Filmz er det muligt at vinde billetter til to af ugens premierefilm, Ridley Scotts sci-fi-film “Prometheus” og den romantiske komedie “Laksefiskeri i Yemen” med Emily Blunt og Ewan McGregor.

“Prometheus” handler om et hold af forskere og eventyrere, der kommer på en nervepirrende rejse, som vil teste deres fysiske og mentale grænser. De strander i en fjern verden, hvor de vil opdage svarene på vores mest omfattende spørgsmål og på livets ultimative mysterie.

I “Laksefiskeri i Yemen” er Alfred en småkedelig embedsmand inden for fiskeri og landbrug. Han er langt fra glad, da han får til opgave at opfylde en fluefiskeri-elskende sheiks drøm om at introducere hjemlandet Yemen for den ædle sport laksefiskeri. Men langsomt bløder han op ikke mindst på grund af sheikens charmerende repræsentant Harriet.

Husk også, at du stadig kan nå at deltage i konkurrencen om “Back to the Future 1-3” på Blu-ray, en Delorean-tidsmaskine og en PS3-fjernebetjening. Konkurrencen slutter på torsdag.

Klik her for at deltage i alle konkurrencerne!Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: