Nordisk Film har udsendt fem nye plakater til tredje og sidste del i filmatiseringen af Stieg Larssons Millenium-trilogi, “Luftkastellet der blev sprængt”. Plakaterne kan ses i galleriet her.

I “Luftkastellet der blev sprængt” er en hårdt såret Lisbeth Salander bragt til hospitalet, men må stadig kæmpe mod anklagerne om tredobbelt mord. Imens kæmper Mikael Blomkvist en umulig kamp med at overbevise politiet og anklagemyndighederne om hendes uskyld.

For med sandheden om Lisbeths dunkle fortid åbenbarer der sig en historie og en sammensværgelse på allerhøjeste plan: Alle jagter alle – men ingen kan standse Salander og Blomkvists jagt på retfærdighed og sandhed.

Filmen kan ses i biograferne 27. november.

Se traileren til “Luftkastellet der blev sprængt”.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Bardoboy 14 år siden

Det kan godt være de kan lave nogle fede plakater, det får mig bare stadig ikke til at bruge penge på 3'ern..
Gravatar

#2 MOVIE1000 14 år siden

det er sgu da godt nok nogle af de mest fantasiløse plakater jeg har set, har de hentet inspiration fra Saw VI plakaterne eller hva?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 kasper0204 14 år siden

Jeg synes plakaterne er virkelig fede! Det har de været til både den første, anden og nu tredje film. Fed rå stil med den høje konstrast og den tydelige opstilling, med et scenarie, der er relevant for handlingen og historien.

Jeg glæder mig!
Gravatar

#4 Bardoboy 14 år siden

#3 det er rigtigt, hvis så bare filmen fuldte op på det..
Gravatar

#5 nygaardpetersen 14 år siden

#4 Det er vel en smagssag. Jeg er personligt vild med den første og to'eren var ganske god. Glæder mig til den sidste
Gravatar

#6 kasper0204 14 år siden

#5 Enig. Jeg klager absolut ikke.
Gravatar

#7 Petrescu 14 år siden

Meh. Jeg venter til at filmen vises via det medie som den var tiltænkt: Fjernsynet. Jeg var bestemt ikke imponeret af "Mænd der hader kvinder".
Gravatar

#8 Sjølle 14 år siden

Ja jeg er nu heller ikke den der spæner i biffen for at se 3´eren!

Jeg var helt vild med 1´eren... fantastisk spændende film! Men da jeg så 2´eren var jeg godt nok skuffet. Syntes slet ikke der var samme tempo og spænding over den. Så medmindre anmeldelserne siger noget fantastisk, bliver den sidste en dvd i sofaen for mit vedkommende :-)

Skriv ny kommentar: