Tilbage i juli blev det annonceret, at effektmageren Patrick Tatopoulos, der tidligere har stået for effekter og designs til “Pitch Black”, “Godzilla”, “I, Robot” og “Underworld”, var blevet udvalgt til at instruere den kommende tredje “Underworld”-film, og nu er nye detaljer omkring den nye film om striden mellem vampyrer og varulve klar.

Den originale instruktør bag de to første “Underworld”-film, Len Wiseman, vil fungere som producer på projektet, som nu har fået titlen “Underworld: The Rise of the Lycans”.

Kate Beckinsale vil dog ikke være at finde på rollelisten, men Michael Sheen og Bill Nighy fra de foregående film er tilbage i deres velkendte roller. Rhona Mitra (“Shooter”) er også blevet castet i filmen.

“Underworld: The Rise of the Lycans” er en prequel-historie, der går i dybden med den århundrede gamle blodfejde mellem de aristokratiske vampyrer og deres tidligere slaver, lykantroperne. I den mørke middelalder udvikler en ung lykantrop ved navn Lucian (Sheen) sig til en magtfuld leder, som samler varulvene til oprør mod vampyrkongen, Viktor (Nighy), som trællebandt dem. Lucian finder sammen med sin hemmelige udkårne, Sonja (Mitra), i sin kamp mod vampyrerne og sin stræben efter friheden for lykantroper.

”For første gang vil vi opleve ‘Underworld’-universet set gennem lykantropernes øjne,” beretter Wiseman, der senest stod bag actionbraget “Die Hard 4.0”. ”Patrick har altid spillet en væsentlig del i at hjælpe med at skabe ‘Underworld’ fra begyndelsen. Så jeg synes, at det er både spændende og passende, at han nu overtager instruktionen.”Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 filmz-DocDoom 14 år siden

Da jeg læste, at Kate B ikke var med, tænkte jeg først "direct-to-dvd", men det lyder da ok. Jeg var ikke så vild med Evolution, mens jeg synes, at den første er udmærket.
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#2 filmz-Bruce 14 år siden

#1 Den første smadrer lyden i HD :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 filmz-DocDoom 14 år siden

Jeg har den ikke på HD-dvd (Blu-Ray), men jeg har da et fedt surround-anlæg. Er lyden anderledes på HD-udgivelsen?
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#4 filmz-Bruce 14 år siden

#3 Jeg skal have anmeldt den og der tester jeg mere op mod den foregående udgivelse. Umiddelbart synes jeg der er stor forskel på, hvordan våbnene lyder. Synes de har mere bund og mindre knald i toppen på HD udgivelsen. Men PCM sporet har ihvertfald mere klarhed og perspektiv i de atmosfærefyldte mere stille scener. 2 minutter er rigeligt. Man skal bare høre regnen og Beckinsales støvler, når hun rammer jorden i starten :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 Benway 14 år siden

Et'eren er en af mine guilty pleasures, så jeg ender nok også med at se denne, selvom det rigtig nok ikke lyder særligt lovende, at den er uden Wiseman og Beckinsale.
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#6 filmz-Bruce 14 år siden

#5 Jeg ELSKER Beckinsale i læder!!! Og ja, Underworld er også en guilty pleasure for mig :) Old school effekter og masser med handguns og så gode engelske skuespillere som Nighy oveni hatten
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 DanielH 14 år siden

har ikke den store lyst til at få den set, da beckingsale ikke er med...
Gravatar

#8 nygaardpetersen 14 år siden

Beckinsale er den eneste grund til at se Underworld-filmene, selvom den første også var udemærket underholdning. Jeg springer tre'eren over!
Gravatar

#9 filmz-DocDoom 14 år siden

#6: JEG elsker Beckinsale UDEN læder... hvis du forstår sådan en lille en... :-)
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#10 filmz-Oddj0b 14 år siden

Er Kates figur skrevet ud af serien, eller er det bare skuespilleren der er væk ?
>>>------------------------>
Napoleon Dynamite

Skriv ny kommentar: