Screen Gems kunne i går annoncere, at “Resident Evil: Afterlife” har påbegyndt optagelser i Toronto i Canada, og i den forbindelse kan filmselskabet løfte sløret for lidt flere detaljer omkring filmprojektet, der vil blive det første i franchisen, der vil blive i 3D.

Spencer Locke, som spillede K-Mart i den foregående film, “Resident Evil: Extinction”, vender tilbage i det nye zombieeventyr, der er den fjerde film i rækken og igen har Milla Jovovich som den zombienedkæmpende Alice.

Samtidig bliver det afsløret, at den tidligere annoncerede Wentworth Miller (“Prison Break”) har fået den ene hovedrolle som Chris Redfield – en populær figur fra spilserien og bror til Claire Redfield, der igen skal spilles af Ali Larter.

Shawn Roberts overtager rollen som Alices ærkefjende Wesker, mens Boris Kodjoe og Kim Coates ligeledes er blevet castet.

Paul W.S. Anderson, som instruerede den første “Resident Evil”, og som igen påtager sig instruktørtjansen på den nye film, kan bl.a. sige om filmen: ”Alices kamp mod Umbrella Corporation er ikke slut. Sidste gang, vi så Alice, lod hun dem vide, at hun ville komme efter dem. Det er tid til at gøre regnskabet op.”

“Resident Evil: Afterlife” får amerikansk premiere til efteråret i 2010.

Læs også: Wentworth Miller og Ali Larter i “Resident Evil: Afterlife”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Bunta 13 år siden

Wentworth Miller ("Prison Break") har fået den ene hovedrolle som Chris Redfield - en populær figur fra spilserien og søster til Claire Redfield


Skal Wentworth spille søster? Havde godt hørt rygter om at han var lidt bøs'..
Gravatar

#2 PredatorX 13 år siden

"Alices kamp mod Umbrella Corporation er ikke slut. Sidste gang, vi så Alice, lod hun dem vide, at hun ville komme efter dem. Det er tid til at gøre regnskabet op."

Det er meget muligt... But why?? Hele verden er jo død.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 dewin 13 år siden

"Alices kamp mod Umbrella Corporation er ikke slut. Sidste gang, vi så Alice, lod hun dem vide, at hun ville komme efter dem. Det er tid til at gøre regnskabet op."

Ja, Paul... bøj dig forover, din spade!!!
Gravatar

#4 Ikari 13 år siden

#1 Det er hermed rettet :)
Gravatar

#5 tmonberg 13 år siden

jeg har meget små forventninger for kvaliteten af den her film......det værste er dog at jeg nok skal få den set

Skriv ny kommentar: