Et nyt klip fra “Spider-Man: No Way Home” giver os flere detaljer om det øjeblik, der åbner op for multiverset og en genforening med Sony tidligere Spider-Man-skurke.

Når Tom Hollands Spider-Man inden længe svinger sig igennem de danske biografskærme, bliver det med Benedict Cumberbatchs Doctor Strange ved sin side.

I Peters forsøg på at få alle til at glemme sin identitet, tager han kontakt til den eneste, han tror kan hjælpe — Strange. Besværgelsen går dog ikke som planlagt, hvilket åbner op for multiverset og lukker et væld af Sonys tidligere Spider-Man-skurke ind i MCU.

Nu har vi altså fået et klip fra scenen, hvor besværgelsen går galt, og den giver da også et godt blik på hele situationen. Du kan se den her:

Doctor Octopus (Alfred Molina), Green Goblin (Willem Dafoe) og Sandman (Thomas Haden Church) er skurkene, der vender tilbage fra Sam Raimis “Spider-Man”-trilogi, mens Electro (Jamie Foxx) og Lizard (Rhys Ifans) vender tilbage fra Marc Webbs “The Amazing Spider-Man”-film. Om endnu en skurk bliver holdt hemmelig, for at vi kan få den længe ventede superskurkegruppe, The Sinister Six, må vi vente med at se til “No Way Home”-premieren den 16. december.

Læs også: “Miles Morales er tilbage! Første trailer til ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)’ udforsker multiverset”

Det er Jon Watts, der også har stået bag de to første MCU-“Spider-Man”-film, der står bag roret på “Spider-Man: No Way Home”.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 CaGoDa 2 år siden

ikke et nyt klip da det var i første trailer.

Skriv ny kommentar: