20th Century Fox har nu endelig bekræftet, at der er en efterfølger på vej til Oliver Stones “Wall Street” fra 1987, som omhandlede de to karismatiske yuppier Gorden Gekko (Michael Douglas) og Bud Fox (Charlie Sheen).

Allerede i 2007 blev filmen annonceret, men derefter har der været stille omkring projektet. Den nye film blev dengang præsenteret under titlen “Money Never Sleeps” – hvilket var et af Gekkos mottoer i “Wall Street”.

Oliver Stone, som ellers tidligere skulle have udtalt, at han ikke var interesseret i at lave en efterfølger, vil atter stå bag kameraet.

Michael Douglas vender ligeledes tilbage som Gekko – en roller, der indbragte ham en Oscar – og Shia LaBeouf er i forhandlinger om at spille overfor Douglas – angiveligt som den nutidige pendant til Charlie Sheens rolle i “Wallstreet”.

Den nye film følger en ung Wall Street-haj, og den seneste tids økonomiske nedsmeltning som følge af grådighed og korruption i finanssektoren vil blive taget under kærlig behandling.

Allan Loeb (“21”) har skrevet filmens manuskript.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 frz 13 år siden

Lad den nu ligge - please.. Argh, det kan kun ødelægge at lave en 2'er.
Gravatar

#2 Chrisenry 13 år siden

Sålænge Oliver Stone selv står bag kameraet, tror jeg såmænd nok der kan komme noget interessant ud af det...Om ikke andet kan vi så formode at filmen i det mindste bliver utrolig lang...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#3 HonoDelLoce 13 år siden

Jeg tror nu også nok sagtens, der kan komme noget interessant ud af det..

Især hvis de tager udgangspunkt i virkeligheden finansielle krise.. Der er fed mulighed for at give nogle lussinger til et par griske herrer :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#4 filmz-Lucsen 13 år siden

Stone's navn gør mig nu en smule urolig, med det sagt så trænger jeg virkelig til noget Douglas, fame længe siden jeg har set en thriller som jeg ku li... Fingerne krydset!
Gravatar

#5 bjerh 13 år siden

æv.. jeg havde lige forventet et smil ved at den første kommentar havde lydt på:

"SHIIAA LA BØØF?!"
Gravatar

#6 Ericmase 13 år siden

Øhhh SHIA? Aner det ikke. :( <><
The Movie Nerd is here...

Skriv ny kommentar: