Paramount Pictures har opdateret hjemmesiden til deres kommende fantasyfilm “Beowulf”, der er instrueret af Robert Zemeckis. Hos hjemmesiden kan man se nogle billeder, videoer, downloads, specielle features, læse om spillet og meget mere.

Manuskriptet til “Beowulf” er lavet af Neil Gaiman og Roger Avary og er inspireret af det originale engelske digt fra det 9. århundrede, der omhandler helten Beowulf, som rejser til Danmark for at hjælpe med at besejre uhyret Grendel.

Det fotorealistiske animationseventyr er lavet med den specielle performance capture-teknik, der gengiver både skuespillernes bevægelser og ansigtsmimik.

Ray Winstone har titelrollen som den modige kriger, og i øvrige roller ses bl.a. John Malkovich, Angelina Jolie, Crispin Glover, Alison Lohman, Robin Wright Penn, Anthony Hopkins, Dominic Keating og Brendan Gleeson.

“Beowulf” indtager danske biografer 23. november.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Skobbolop 16 år siden

håber på endnu en klassiker fra Zemeckis side... plz!
________________________
"I AM MAKING A BIRDHOUSE!"
Gravatar

#2 filmz-Sauron 16 år siden

Det kan da kun blive bedre end den kiksede filmatisering med Christopher Lambert - og Zemeckis plejer jo at være god for en gedigen gang filmisk underholdning: 'Back to the Future', 'Cast Away' og 'What Lies Beneath' er gode eksempler.
"Where are we going?" "Mexico."
"What's in Mexico?" "Mexicans."

Skriv ny kommentar: