Ernie Hudson kunne godt lide “Ghostbusters”-rebootet fra 2016. Alligevel synes han ikke, filmen overhovedet skulle have været lavet.

Ernie Hudson spillede Winston Zeddemore i den oprindelige “Ghostbusters”-film fra 1984.

Fortællingen om spøgelsesjægerne blev rebootet i 2016, hvor Hudson, Bill Murray, Dan Akroyd og Harold Ramis blev erstattet af de kvindelige skuespillere Mellissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon og Leslie Jones.

Læs også: “Ghostbusters” fortsætter i første trailer til “Afterlife”

Rebootet blev mødt med den del kritik. Ernie Hudson var dog blandt de mere begejstrede.

Alligevel synes han ikke, at filmen burde have været lavet:

“Når man taler om rebootet, som er den tredje film, altså den med kvinderne – den kunne jeg faktisk rigtig godt lide. Jeg elsker i hvert fald alle, der var med i den. Paul Feig. Jeg er stadig fan af dem – men de prøvede at lave en reboot. Og for mig at se, så er en reboot, når du prøver at lave en film om forfra. En anden version af det, vi allerede havde lavet. Og jeg tror, det var en fejltagelse,” lyder det fra Ernie Hudson til LivingLifeFearless.

Det lader dog til at være en holdning, som Hudson står ret alene med i Hollywood i disse år, hvor reboots er en fast del af filmprogrammet.

Ernie Hodson kan dog se frem til at genoptage sin rolle, når “Ghostbusters: Afterlife” får premiere den 11. november.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Eraz 8 måneder siden

Pas nu på Hr. Hudson

Så snart man kritisere et Reboot med et kvinde cast så er du ikke langt fra at du bliver ristet på Twitter af SJW pøblen :)
Gravatar

#2 SublimeKen 8 måneder siden

#1

Han kan gøre det fordi han er sort.
Gravatar

#3 Johnny42 8 måneder siden

Hat Ghostbusters(2016) nogensinde været sjov. Den eneste sjove i den film er Chris Hemsworth's karakter.
Gravatar

#4 Star Trek fever 8 måneder siden

SublimeKen (2) skrev:
#1

Han kan gøre det fordi han er sort.


De sorte er begyndt at kritisere sorte og lqbrpkgdfhtfzafhtr segmentet er begyndt at kritisere dem fra selvsamme miljø, for ikke at være woke nok. Så ingen er fredet på vanviddets alter
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: