Al Pacino overtager rollen, der oprindeligt var tiltænkt Robert De Niro, i den politiske thriller “Son of No One”.

Filmen omhandler en ung betjent (Channing Tatum), som overflyttes til et distrikt i et arbejderkvarter, hvor han voksede op. Idyllen forstyrres, da en gammel hemmelighed dukker op til overfladen og truer med at ødelægge hans liv og familie.

Pacino skal i filmen spille en kriminalbetjent. I de øvrige roller finder man bl.a. Terrence Howard, Ray Liotta og Katie Holmes.

Filmen er skrevet og instrueret af Dito Montiel, som tidligere har stået bag “A Guide to Recognizing Your Saints” og “Fighting”, der begge også havde Channing Tatum på rollelisten.

Al Pacino kunne senest opleves på det store lærred i krimi-dramaet “Righteous Kill”.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “A Guide to Recognizing Your Saints”
.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Skeloboy 13 år siden

Fedt...Pacino slår De Niro...:)
Gravatar

#2 powers 13 år siden

Det bliver filmen nok ikke dårligere af...
Gravatar

#3 Christian Voldborg 13 år siden

Æv, hvorfor kan Pacino - og De Niro for den sags skyld - ikke være bare lidt mere ambitiøse i dag? Det er ærgrer mig sgu ... fucking Channing Tatum ... Nej vent, han spiller meget godt i "Public Enemies", hvor Christian Bale skyder ham efter første scene i en æbleplantage - tak, Bale!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#4 Kruse 13 år siden

#3: Det handler vel om at der desværre ikke er så stor en efterspørgsel efter dem længere. De er trods alt over the hill begge to, men derfor vil de da ligesom alle andre mennesker gerne stadig tjene penge. Bare fordi de ikke får gode roller tilbudt mere behøver de jo ikke pensionere sig selv.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 Holger_dk 13 år siden

Hm.. Katie Holmes og Channing Tatum...
skidt da.

Tror godt den film kan skippes.
Gravatar

#6 Christian Voldborg 13 år siden

#4 - Michael Caine laver da stadigvæk gode film: "Batman Begins", "The Prestige", "Children of Men", "The Dark Knight". "Inception" ser heller ikke værst ud. Desuden vil jeg nu også sige ældre herrer som Jack Nicholson ("The Departed"), Morgan Freeman ("Invictus") og Clint Eastwood ("Gran Torino") stadigvæk kan deres kram.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#7 Kruse 13 år siden

#6: Men tror du at Pacino og De Niro vil få tilbudt de samme roller som dem du nævner? Vil du kunne forestille dig dem spille de roller som du nævner? De Niro og Pacino har haft deres sidste gode roller for ganske lang tid siden, så jeg tvivler derfor at nogen filmselskaber har særligt megen tro på dem mere.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 jessup 13 år siden

#6 Michael Caine har været med i sin del dårlige film. Det der skuffer for mit vedkomne med Pacino og De Niro er at de sjældent er med i de små film - til en anden hyre hundredevis af producenter og instruktøre der ville gøre hvad so m helst for at få dem med. De har simpelthen forvaltet deres karriere dårligt.
This is just until June
Gravatar

#9 filmz-jonasgr 13 år siden

Jeg ved at Robert de Niro for ikke så lang tid siden udtalte at han fandt det langt sjovere at lave de komedier han har lavet "Meet the Parents" eller hvad de nu hedder. Det andet er mere krævende fysisk og psykisk. Han har lavet sin del af disse film. Men han er da alligevel aktuel i en enkelt eller to de næste år. Han er vist stadigvæk tilknyttet "Frankie Machine", hvis bog skulle være ret så god.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#10 Christian Voldborg 13 år siden

#7 Ja faktisk, for De Niro var fx udsedt til Nicholsons rolle i "The Departed", derefter Martin Sheens rolle. Hvad angår Pacino, så var han fx i overvejelser til Sam Rockwells rolle i "Iron Man 2" - en film, der med garanti vil blive et kommercielt hit.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...

Skriv ny kommentar: