‘Hail to the king, baby.’ Duke Nukem overtager det store lærred.

“Cobra Kai”-skabere Josh Heald, Jon Hurwitz og Hayden Schlossberg udvikler en filmadaptation af den populære 90’er-skydespilsfranchise “Duke Nukem”. Det rapporterer THR.

“Duke Nukem”, der er opkaldt efter sin komisk overdrevne machomand af en hovedperson, fokuserer på den titulære antihelt, der bekæmper en invasion fra det ydre rum, som finder sted i Los Angeles, hvor rumvæsnerne har muteret byens politi.

Læs også: “Blodbad, action og zombier: Se de to første trailere til Netflix’ ‘Resident Evil'”

Filmen er stadigvæk i de tidligste stadier og Legendary Entertainment, der står bag filmens distribution og produktion, leder stadigvæk efter den rette forfatter til projektet. Der er heller ikke nogen instruktør bag filmen endnu, men det er muligt, at en eller flere af de tre “Cobra Kai”-skabere ender med at stå bag roret.

En “Duke Nukem”-film har været længe undervejs, og der er gennem årene blevet gjort mange forsøg på at lave en film med udgangspunkt i videospillene. Senest, da filmen var i produktion for Paramount, var John Cena tilkoblet som hovedrollen, men projektet faldt dog fra hinanden.

Hvem, der snupper rollen som den catchphrase-slyngende actionhelt i denne omgang, bliver interessant at se.

Hvornår vi kan forvente at se “Duke Nukem”, ved vi ikke.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The Man With a Lot Of Names 2 år siden

Så længe de bare har hans one-liners med og tema-musik fra Megadeth så skal det nok blive fedt.
Gravatar

#2 aeries 1 år siden

Er imponeret over at de overhovedet tør i disse woke og #metoo dage. Jeg så gerne en god Duke film med de kendte onliners og alt den klassiske humor som nedgjorde alt og alle, inden folk begyndte at blive krænket over alt.

Det ender vel med en PG-13 som kan vises på Disney. Håber det dog ej :)
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country

Skriv ny kommentar: